När det blåser höstliga vindar så är det inte alltid så enkelt att hålla håret i styr kan vi kan konstatera på dagens bilder. Tänkte försöka plåta av dagens office wear som är klassisk med en vit blus och svart spetskjol. Men ja, det gick ju sådär med massor av vind, bussar som backar precis bredvid och mängder av folk runt omkring.

Det blåser höstliga vindar i Malmö

Blusen är tidlös variant som verkligen är tacksam att använda till mycket. Kjolen har i gengäld många år på nacken men känner mig alltid chic när den är på. Framförallt om man har pumps till.

Office wear

Dock är det stövlar som gäller dagar som denna när man ränner runt halva stan. Bekväma skor och ryggsäck är verkligen verktyg som bidrar till en sjystare arbetsmiljö för denna digitala nomad. Insåg nu att vi glömde knäppa en bild på min nya rygga men shit så glad min rygg är redan över denna investering.

Men såhär glad är man ju ändå för att det är fredag. Höstliga vindar och tonvis av jobb till trots. Ska försöka beta av så mycket som möjligt nu under eftermiddagen samt smida en plan för nästa vecka som verkligen kommer bjuda på mycket av allt möjligt.

Hur har du det idag?