Äntligen dags för hemtenta

Hej! Hur är det med dig? Själv har jag en rätt så sömnig dag idag. Dels eftersom jag hade planerat in från början att den skulle vara lugn och mestadels social. Dels för att jag åkte på migrän igår kväll och därmed inte studsade upp ur sängen i morse. I gengäld så har den dagen varit görmysig och precis vad som behövdes. Lovar att berätta mer om det senare men måste uppehålla mig lite i nuet och den energiboosten jag just fick. Vi har nämligen fått vår hemtenta!

...

Är man knäpp eller är man knäpp? Ja, det är väl den eviga frågan… Samtidigt tror jag att livet blir lite roligare om man är lite galen så kallar mig nog normal detta till trots.

En hemtenta, tjalalalala

Jag vet, trodde du inte att jag är en crazy person innan så lär du göra det nu. Det är helt okej. Men ja, saken är alltså den att jag älskar hemtentor och att jag knappt kan bärga mig nu tills jag får sätta mig ner med datorn och kurslitteraturen och skriva, tänka, skriva, tänka lite till och skriva ännu mer.

Dagens i-landsproblem är alltså att jag inte bör göra just det. Hade ju tänkt att gå hem från kontoret, springa en säng, laga mat och sedan slappa tills det är sängdags.

Och jo, den planen kvarstår. Än en gång skola förnuftet segra över viljan och jag ska inte börja peta på den ikväll. Fastän jag vill. Fastän det är roligt. Ikväll ska mitt huvud vila. Hade trott att vi skulle få den nästa vecka så jag kan gott vänta några dagar till med att nörda ner mig.

För den som fortfarande tvivlar kan jag säga att dessa rader är skrivna utan den minsta ironi eller sarkasm. Samtidigt har jag enligt tidigare erfarenheter fått höra att jag är galen som tycker det är roligt att få utmana mig, mina kunskaper och mina förmågor i tentaformat. Hur ser ditt förhållande ut till tentor? Hiss eller diss?

Liknande inlägg:

Föregående

Madeleine Linge: “Jag vill vara den som får folk att tänka en gång till”

Nästa

Nu är det helg igen

2 Kommentarer

  1. Josefine

    När jag läste ditt inlägg blev jag lite sugen på att plugga igen! 😀 Gillar också att ta mig an en hemtenta, grotta ner mig i litteratur och fokusera på bara det. Men just nu finns inget utrymme att plugga, går dock ledarprogram via min arbetsgivare och där får jag lite utlopp för det. Trevlig helg!

    • Clara Löfvenhamn

      Haha, vad roligt! Men var sak har sin tid och det blir aldrig roligt om man trycker in det i ett redan fullt schema så är nog klokt att vänta lite. Härligt att du får utlopp för det lite ändå, ledarskap kan man ju inte lära sig för mycket om 😉 😀 Ha en superfin helg när det är dags för det!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se