En långhelg till ända

Hej, hej! Hur står det till? Jag är fortfarande förkyld men måste säga att det känns betydligt bättre. Så jag får faktiskt lov idag att smyga igång mitt nya arbetsliv även om jag tänker ta det så lugnt som möjligt innan jag är helt frisk. Så idag blir det en mjukstart med några bilder från helgen.

En långhelg i bilder
Clara Löfvenhamn, Bossbloggen

Foto: Zeynep Seitomer

Tjo och tjim för långhelg alltså. Den innebar nämligen att Zeynep var ledig på fredagen och att vi kunde leka med kamerorna. Det var dock en massa minusgrader. Så till slut fick vi slänga in handduken och gav oss i stället ner på stan för att äta på Crêperiet.

Zeynep Seitomer

Där jag, för en gångs skull, lyckades fånga min mästerfotograf och partner in crime på bild.

Clara Löfvenhamn

Foto: Zeynep Seitomer

Lunchin'

Frusen tjej och vansinnigt god mat. En galette med brioeost, spenat och valnötter.

Mist

På lördagen så blev det inte ljusare än så här. Så dagen ägnades åt bloggjobb, “filmtittande” (sov mig igenom två eller tre filmer) och sedan spelkväll!

RoboRally

Tror vi lyckades avhandla en fyra fem olika spel under kvällen. Det på bilder heter RoboRally och innebär att man ska programmera robotar genom en snitslad bana. Sjukt roligt.

En långhelg i bilder

Och ja, den här bilden kan väl i princip representera hela söndagen. Vilodagen helgades rejält med tupplurar och mer filmtittande. Vårt enda nyårslöfte är nämligen att se alla Disney-filmer (klassikerna) under 2017. Givetvis i ordning och därför bestod kvällen av Snövit och Pinocchio. Har en känsla av att detta kommer innebära att en går och sjunger på Disneysånger i tolv månader framöver.

Så det var min helg. Hur har din varit? Har du gjort något särskilt?

Föregående

Bossbloggen i december månad

Nästa

Energi är min nya valuta

4 Kommentarer

 1. Profilbild

  Ah vilket bra nyårslöfte!! För några år sen hade jag att jag skulle se alla klassiskes, typ gudfadern, sagan om ringer osv – det var faktiskt skitkul! Kanske snor ert till nästa år, kanske jag till och med kan göra det med Algot!

  • Clara Löfvenhamn

   Eller hur! Har sett de flesta men inte alla och det känns som ett alldeles lagom stort nyårslöfte att göra. Känns ju som en toppengrej att göra med barn så sno på för allt i världen 😀

 2. Profilbild

  Vad spännande att ge er i kast med alla Disney-filmer! Låter jättemysigt 🙂 Spelet låter också kul! Vad spelade ni mer?

  I helgen har jag jobbat på extrajobbet, haft ångest, jobbat med kommunikation kring ångesten, tränat och jobbat via bloggen! 😀

  Kram från
  Anna

  PS. Redigerade lite, skrev först att jag jobbat och bloggat, men bloggen är ju också jobb. Försöker mentalt intala mig ett annat förhållningssätt, det kanske är först när jag ser den som ett jobb som jag kommer kunna tjäna pengar på den? 😉

  • Clara Löfvenhamn

   Ja det känns som ett lagom stort projekt 🙂 Det var rätt många spel som avverkades den här gången, ska se om jag kommer i håg alla. Alhambra, RoboRally, Bang, Cluedo och till sist Spank the Monkey. Den sistnämnda missade jag dock totalt pga hade däckat i soffan 😀

   Blä för ångest men så grymt att du pratar om det. Har bokmärkt din söndagssnackis så jag ska läsa den lite senare. Tycker du gör helt rätt i att säga att bloggen är jobb. Den är ju en professionell sådan och inte bara en hobby! Tror du har en stor poäng i det att det gäller att se bloggen som ett jobb för att kunna tjäna pengar på den. Upplever i alla fall själv att jag mitt driv med den är annorlunda jämfört med om den hade varit en hobby eller “bara en kul grej”. Kör hårt! 😀

   Stor kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se