Hej oplanerad helg, hej! Och givetvis, hej till du som läser. Mest hej till dig. Hur är läget idag? Själv mår jag fint. Vaknade med ett ryck av inspiration till en av mina föreläsningar i morse och har skrivit sedan dess. Gäller att jag skriver ner bra idéer direkt när jag får dem, annars är det kört, hehe. Men nu är det äntligen dags att låta den vila och mogna till sig lite medan vi tar en blick tillbaka över veckan. Hur var den och vad hände egentligen?

Clara

Eftersom jag behövde lite nya bilder i och med reportaget som jag blivit intervjuad till så fick jag och min snälla fästman klämma in en kort fotosession med. Behöver helt klart bli bättre på att boka in det mer regelbundet, bilder är sannerligen hårdvaluta i den här branschen. Foto: Markus Stymne

Tillbakablick

Ja, vad ska man säga om veckan? Jag har skrivit och skrivit och skrivit. Och varierat det med att göra intervjuer till nya texter. Men också blivit intervjuad. En artikel i Metro som handlade om hur man kan bli bättre på att säga nej på jobbet kom ut i torsdags och sedan har jag gjort en annan intervju som jag tror kommer ut i nästa vecka. Återkommer om det! Så på ett sätt har veckan varit rejält instängd och jag har ägnat många tankar åt att hänga i skrivbubblan och på ett sätt har den var ytterst social. En mix som visade sig vara en bra blandning.

Veckans bästa

Att jag, trots att jag åkte på en mycket mild förkylning, har hunnit med allting som jag skulle och överlag gjort bra leveranser. Det är en trevlig känsla. Nu är den första av två intensiva skrivveckor över och jag känner att jag är precis där jag ska vara idag. Andra sakar som skänkt mig stor glädje har varit intervjuerna och mötena som jag har haft. Fika med Andreas (Hälsorådgivaren) och telefonfikan med mina idoler Klara-Maria (Entreprenörden) och Sara (Träningsglädje) var så peppande och gav mig nästan orimligt mycket energi.

Fika

I torsdags satt jag ju på Italia och skrev hela dagen och till mellis så blev det den här lilla bakelsen som jag inte minns namnet på men allvarligt talat var den ren och skär magi med sin krispiga deg och citronkräm.

Veckans sämsta

Var tveklöst förkylningen som dök upp från ingenstans? Eller ja, högst troligen min man. Har vilat jätte, jättemycket så den har som tur var inte brutit ut ordentligt men nä, jag hade absolut klarat mig utan tröttheten, värken och hjärndimman den medförde i onsdags och igen igår kväll.

Veckans utmaning

Hmm… Bra fråga. Jag vet inte? Eller jo, jag fick mig en påminnelse om att mångfaldsarbete görs bäst genom att göras. Det behöver inte alltid pratas om även vi förstås behöver fortsätta prata om behoven av mångfald och ifrågasätta när den inte finns.

Cat

Har som vanligt haft min lilla skugga hos mig alla dagar som jag har jobbat hemifrån och hon ligger nerbäddad bredvid mig nu. Hon är verkligen det bästa latsällskapet!

Framåtblick

Som rubriken till det här inlägget skvallrar om så har vi noll och inga planer för den här helgen. Så. Infernaliskt. Mysigt. Jag ska förstås skriva med er och plugga lite men mest lär det bli att ta det lugnt. I eftermiddag beger vi oss nog ut i skogen. Jag kan riktigt höra hur mina vandringskängor skriker efter frisk luft så lika så bäst att lyda.

Veckans ledarskapstanke

Ledordet för veckan har nog varit förtroende. Alla tre som jag har intervjuat till Möt en boss har pratat om det på olika sätt och jag vet inte om det är för att jag är prime:ad på det nu men jag hör det överallt. Hur vi kan bygga förtroende. Hur man gör för att upprätthålla och förtjäna det och så vidare. Ett intressant ämne och jag kommer nog att behöva klura lite på hur jag själv ser på ämnet.

Och det var pretty much min vecka! Hur har du haft det? Har veckan varit bra?