Härligt lediga dagar

God afton mina vänner! Hur står det till? Med mig är det jättebra. Märkligt trött dessa härligt lediga dagar till trots. Det har varit alldeles fantastiska dagar och det har hänt något alldeles fantastiskt roligt som jag längtar efter att få berätta för er om senare i veckan. Ber om ursäkt för cliffhangern men ni får höra mer om detta så snart det går, I promise! Veckan i övrigt då? Hur var den? Toppen, rosenskimrande och givande är nog de tre bäst sammanfattande orden, haha.

Clara Löfvenhamn

Glad tjej på Grand!

Tillbakablick

Dagarna måndag till onsdag var rätt intensiva eftersom jag var ledig halva torsdagen och sedan hela fredagen och lördagen (!). Men det var en spännande vecka. Jag fick göra ett intressant karriärtest, jag och Rita hade ett par spännande möten och vi har fått skrivit en massa.

Veckans bästa

Cliffhangern ligger lätt i topp tätt följd utav vår staycation på Grand Hotel i Lund som jag också kommer skriva om mer i veckan. Sedan följs den utav känslan att börja närma sig någon form av balans. Jag är inte färdig än med min mentala storstädning än men det börjar ändå likna något och det känns både hoppfullt och befriande.

Sleepy

Vi var alltså borta i knappt ett dygn (med lillebror som kattvakt) men den här lilla bollen betedde sig som om vi varit borta en vecka och skulle sova på oss hela eftermiddagen när vi kom hem. Söta små djur alltså…

Veckans sämsta

Hmm… Kan inte komma på något som varit dåligt. Möjligtvis att jag drömde i natt att jag kom till nästa veckas föreläsning och insåg där och då och att jag inte hade förberett något. Obehagligt som attan!

Veckans utmaning

Som vanligt att hålla lagom tempo: kommer en någonsin lära sig denna nobla konstform?

Dessert

Igår firade vi dessutom min födelsedag lite i förskott med Mackans familj. Blev en supermysig middag på en italiensk restaurang i stan med denna fina efterrätt som pricket över i:t!

Framåtblick

Nu väntar några lediga timmar som antingen kommer att fyllas med soffhäng, tv-spel eller brädspel (alla dessa beslut!). Gäller att ladda mycket inför nästa vecka och allt som händer då!

Veckans ledarskapstanke

En av de roligaste sakerna med att ha Rita som praktikant är att få diskutera olika ledarskapsfrågor. Bara som en sådan sak som ögonkontakt. Varför det är viktigt och vad det ändå kan ge för signaler om att ha det eller inte. Och hur olika det är med att tycka att det är jobbigt eller lätt att ta det. Själv är jag en sådan som alltid ser alla i ögonen om jag så möter främlingar på gatan och har därför fått öva bort lite av den förmågan. Den är inte helt praktiskt i alla lägen alltid eftersom folk ibland tror att jag raggar på dem. Vad tycker du om att ta ögonkontakt? Är det jobbigt eller det kommer naturligt?

Och har din vecka varit bra annars? Känner du dig utvilad?

Föregående

När borta blir hemma

Nästa

In the mood

6 Kommentarer

 1. Profilbild

  Camilla

  Härligt Clara. Det är skönt med positivitet. Själv är jag på semester. Tidigare väldigt underskattat, men man lär så länge man lever. Det går alldeles utmärkt att släppa taget.
  /Camilla

  • Clara Löfvenhamn

   Haha, så sant som det var sagt! Visst är det skönt trots allt att vara ledig? Har själv börjat få mersmak på det efter alla semesterdagar här i februari. Njut vidare av dina lediga dagar för mig med! 🙂

 2. Profilbild

  ögonkontakt. Jag hatar det lika mycket som kramar. Eller nä. Mer. Jag hatar det.

 3. Profilbild

  Ögonkontakt tycker jag hör till när man pratar med någon. Man behöver ju inte råstirra utan göra det lite lagom.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se