Min cliffhanger… Jag friade, han sa JA!

Hej mina fina vänner! Först… Innan jag berättar mer om den här fantastiska rubriken så vill jag bara säga tack till er alla som tagit sig tiden att gratta mig på födelsedagen i går. Alltså TACK! Ni är så gulliga. Jag hade en jättefin födelsedag men den får vi prata mer om sedan för nu är det dags att avslöja min cliffhanger…

Skål

Den här bilden tog Mackan i på torsdagen när vi kom till hotellet. Jag var så pirrig och han så oanandes, haha!

Överraskningarnas överraskning

Det är inte ofta jag luras här i livet pga att jag har noll och inget pokerface. Det är liksom inte lönt för jag kan alltså inte hålla masken ens lite grann när det gäller roliga saker och överraskningar. Framförallt inte gentemot mina nära och kära som ser igenom mig direkt. Men nu mina vänner, nu kan jag skryta med att ha genomfört Överraskningarnas Överraskning.

Är så nöjd med att jag lyckades hålla det här hemligt för honom i nästan tre månader med. Det var så svårt eftersom vi typ pratar om allt och att han undrat varför jag inte somnat vissa kvällar (eftersom jag tänkt på och planerat detta hyss). Men det gick! Foto: Rebecca Wipp Ovin

Förra torsdagen så styrde ju jag och Mackan stegen mot Grand Hotel i Lund för en pressvistelse (det vill säga att vi bjöds in till att bo på Grand utan krav på motprestation). Men när vi gick dit så trodde min sambo att vi “bara” skulle ha ett lyxigt och mysigt dygn i vår egen stad. Moahaha, tji fick han! För efter att vi klev in i vårt pampiga rum poppade vi inte bara en flaska bubbel. Jag poppade också frågan om inte min kärlek också vill gifta sig med mig en vacker dag och till min stora glädje så sa han JA och nu är vi förlovade!

Blev två enkla silverringar (min har jag faktiskt haft sedan tidigare) som vi kommer ha tills dess att vi har tid, ork och ekonomi att leta efter the one ring för oss båda.

 

Brukar sitta här i lobbyn på Grand och jobba ibland, kommer fånle som en galning varje gång som jag gör det framöver.

Han sa ja

Fånler i och för sig bara jag tänker på det såhär i efterhand. Det var så brutalt roligt och så vansinnigt mysigt. Och det bästa med hela, förutom att han sa ja obviosly, var att Mackan inte hade någon som helst aning om det här. Önskar nästan (men bara nästan älskling) att jag hade smygfilmat hans förvåning för den var verkligen total. Haha. Firade gjorde vi sedan med att gå ut och äta på en av våra favoritrestauranger och bara ha ett alldeles underbart dygn. Ett minne för livet.

Kärlek alltså. Det är så sablarns fint!

Jag är så glad och tacksam över att Grand i Lund hjälpte mig att styra upp den här överraskningen. Att vi bodde där betydde extra mycket eftersom vi har gjort det förut på vår årsdag och deras miljö och service är alldeles fantastisk. Sedan måste jag också tacka underbara Rebecca Wipp Ovin som kom förbi dagen efter och hjälpte oss att föreviga förlovningen. Det blev som ni ser alldeles magiska bilder! Men, framförallt: tack mitt hjärtas kärlek för att du vill leva med mig. Jag älskar dig så mycket!


Detta inlägg innehåller pressutskick eller är skrivet utifrån ett pressevent. Det innebär att inlägget ej är sponsrat och att jag inte har några krav på mig att skriva om produkten eller händelsen. Det är som alltid mina personliga åsikter och tankar som lyfts i inlägget och mer information om hur jag förhåller mig till samarbeten och PR återfinns i Bossbloggens PR Policy.

Liknande inlägg:

Föregående

33 saker jag har lärt mig på 33 år

Nästa

Tralala lilla molntuss

16 Kommentarer

 1. ååh vilket härligt inlägg, blir glad av att läsa det. stort grattis till er!! 🌟🌟🌟

 2. Stort grattis till både födelsedagen och förlovningen! 😀

 3. Alltså, så underbart och så roligt!!! Fina ni! Stort grattis till er! <3

 4. Men åååhhh, grattis! Blir alldeles rörd! Så mysigt! ❤️

  Kram Lena

 5. Grattis Clara, så underbart roligt! ❤️

 6. STORT GRATTIS till er och tack för att du delar denna fina story🙏☺️❤️

  • Clara Löfvenhamn

   Tack så jätte mycket! Tyckte det känns SÅ fint att ni bloggläsare också fick ta del av den här resan också – ni är ju mina vänner 😀 <3

 7. Du strålar vännen, så kul att se!

 8. Men åh vad roligt, stort grattis till er!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se