Från tangentbord till galaglitter

God morgon, hur är det? Här är det fint efter att ha sovit, dvalat och vilat större delen av dagen igår. Orkade inte ens starta datorn så därav tystnaden från min sida. Men nu så, nu är jag tillbaka igen i de levandes skara. Känner mig helt nykläckt och har ingen aning om någonting som komma skall i veckan mer än att den kommer att gå från tangentbord till galaglitter. Som jag nämnde i förra veckan så är min avsikt att gå ner lite i arbetstid framöver och det ska bli väldigt spännande att se hur det kommer att gå.

School

Nu är det dessutom dags att skriva hemtenta i två veckor. Ska bli väldigt, väldigt spännande!

Från tangentbord till galaglitter

Måndag

Förmiddagen kommer att ägnas åt blogg- och poddjobb. Sedan väntar en telefonintervju om ett riktigt, riktigt spännande ämne (nämligen krokodilchefer) och skrivande.

Tisdag

Utöver en telefonintervju så är det också invigningen av fotostudion som har byggts på kontorshotellet som jag sitter. Hur coolt är inte det?! Kommer att hänga där hela kvällen i morgon så om det är någon som vill trilla in och säga hej och kolla på de vackra lokalerna så får ni säga till!

Onsdag

Utöver en lunch och en fika så är det vila, jobb och tentaplugg som gäller.

Torsdag

Inleds med ett frukostseminarium hos Mama Said Media om poddar. Håller tummarna för att det kan lösa upp de sista teknikknutarna som vi brottas med så att vi kan komma igång med den lilla podden. Sedan gäller det att jobba och packa för på…

Fredag

Så åker vi upp till Stockholm för att gå på galan för det Stora Influencerpriset där Bossbloggen är nominerad som årets nykomling. Det kommer bli episkt! Och är grymt vältajmat eftersom mina vänners son döps ute i Stockholms skärgård (där jag är född och uppvuxen) på lördagen sedan. Längtar verkligen efter att få komma ut dit igen.

Gala

Har en klänning till på fredag som är aningens grällare i färg än vad jag är van vid att ha på mig. Så kommer bli en del tid åt att skapa resten av looken med i veckan som kommer!

Här på bloggen tänkte jag att vi ska prata lite medarbetarskap och karriär. Bland annat. Det är nog dags också för mig att sätta mig ner och reflektera över mina första sex månader som egenföretagare. Shit vad fort de har gått alltså. Jag kan inte för mitt liv förstå att vi redan är en bra bit inne i oktober. Galet!

Hur ser dina veckoplaner ut? Händer det  något kul?

Liknande inlägg:

Föregående

En halvtidsvecka

Nästa

Olika typer av medarbetarskap

5 Kommentarer

  1. Vad spännande vecka 🙂 Lycka till med hemtentan, kommer gå super <3 Ser fram emot att ses på fredag!!

  2. Shit, många bollar i luften! Hur orkar du med både plugg och vara egen företagare?

    • Clara Löfvenhamn

      Det lär vi märka, hehe! Skämt åsido så vet jag inte än hur det kommer att gå eftersom jag bara precis har börjat. Som tur var känns denna delkurs väldigt snäll – vilket uppskattades eftersom jag kom in i den två veckor innan den slutar och rakt in i hemtentan. Jobbade ju heltid senast jag läste denna utbildning (som går på halvfart) och vi får helt enkelt se hur jag löser det nu. Men jag hoppas att god planering, att jobba proaktivt och vila jättemycket ska hjälpa mig. Utbildningen går ju dessutom hand i hand med mitt jobb så det känns ändå som en väldigt bra kombination 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se