Hej, hej! Hur är det? Jag mår gött. Såhär efter första arbetsveckan så känns det gött med helg. Plockade direkt upp mina sovrutiner från jullovet och sov tio timmar i natt så känner mig rätt så pigg idag. Dock är det på sin plats att tänka igenom veckan som gick känner jag, det har hänt så mycket att det kan behövas.

Malmö

I början på veckan så tänkte jag att jag nog inte skulle resa så mycket till Malmö den här månaden att jag skulle behöva fixa busskort. Som tur var gjorde jag det ändå för det kommer nog fortsätta bli en del häng här även i år!

Tillbakablick

Min ambition för veckan var att mjukstarta den och ja… Det var en utmaning. Men det har varit en grymt fin vecka! Det känns så bra att vara tillbaka och jag har ändå lyckats att jobba någorlunda välbalanserat och få mycket gjort.

Veckans bästa

Känslan inför det kommande året. Skriver mer i morgon om vad jag vill och hoppas ska hända under 2019 men det har också varit grymt skönt att runda av 2018 ordentligt. Sedan har det förstås varit kul att få börja träffa alla igen och än mer roligt att få signat det nya deltidsuppdraget. Det har varit lite klurigt att få till skrivtid på grund av så många möten och coachsamtal men det gick bra ändå!

Windy

Lyckades dessutom utmana de skånska vindarna och gå till sjukgymnastiken två gånger. Visade sig att jag inte alls hade den i måndags utan i tisdags, hähä. Tur att jag var en dag för tidig då!

Veckans sämsta

Igår kväll så kom jag på en sak som jag skulle ta upp på den här punkten men alltså, jag har ingen aning om vad den var nu. Så den kan uppenbarligen varken ha varit särskilt stor eller allvarlig, haha.

Veckans utmaning

Det har varit sjukt svårt att inte kasta sig in i jobbet huvudstupa måste jag säga. Att kunna stå stadigt i att jag ska mjukstarta när att-göra-listan bara växer med tre punkter för varje som jag bockar av. Men jag klarade det! Och jag har hållit min rutin med att inte börja jobba direkt på morgonen och att skriva arbetsdagbok hela veckan även om den förstnämnda var supersvår i slutet på veckan.

Lunchin

Har haft dille på grönkål hela julen och det håller i sig. Älskar rostad grönkål och har det i alla sallader och all mat det går. Så gott!

Framåtblick

Kommer att jobba en liten stund nu men sedan ser jag fram emot att lata mig resten av helgen. Det mest avancerade blir att plocka undan här hemma, handla lite och kanske hitta på något kul men i övrigt ska det slappas för hela slanten.

Veckans ledarskapstanke

De har som vanligt varit många! Men lite extra har jag ändå tänkt på mitt egna chefsansvar över mig själv. Ser det verkligen som en del av mitt ansvar att se till att jag håller som medarbetare den här våren och det är uppdrag som jag ska ta på allvar. Äta, sova och motionera ordentligt och fylla min fritid med saker som får mig att slappna av och må bra. Vara min egen bästa chef helt enkelt!

Hur har din vecka varit? Har du haft det bra?