För ett år sedan…

Jag hoppas det inte känns som att jag har fastnat med blicken i backspegeln nu när det blev en månadssammanfattning i fredags och ett tillbakablickande inlägg redan i dag igen. Men jag har så svårt att greppa att året nästan är slut och hur annorlunda livet kändes för bara ett år sedan. Trots att det egentligen bara är mitt arbetsliv som har förändrats.

För ett år sedan tog vi en promenad vid sjön

Den här bilden tog Mackan när jag hade varit ute på mitt gamla jobb för sista gången och vi tog en promenad vid den lilla skogssjön efteråt. Var så glad och så trött att jag typ skrattade och grät om vartannat. Och den där mössan letade jag som en tok efter igår, vart kan jag ha förlagt den?

För ett år sedan

För ett år sedan så jobbade jag fortfarande mer än heltid och drev bloggen på fritiden. Det var julfest med mina tidigare kollegor (efter vilken jag blev förföljd på vägen hem), folk hade sin plats i lunchrummet och jag saknade redan vissa kollegor samtidigt som jag bara längtade bort.

Eftersom det inte blev som tänkt med min ersättare så jobbade jag nästan halvt ihjäl mig de där sista veckorna. Var så stressad att jag behövde söka läkarvård för att kolla upp trycket över bröstkorgen som var intensivare än jag någonsin hade upplevt. Det var som tur var inte mer än panikångest (vilket jag egentligen visste) men det var likväl obehagligt. Vill aldrig mer vara så stressad eller pressa mig själv så hårt igen om ja kan undvika det.

För ett år sedan så visste jag inte vad jag skulle göra efter årsskiftet, mer än att jag skulle blogga förstås. Jag hade en plan men visste inte om den skulle funka. Och på sätt och vis är det väl så även inför nästa år. Jag har en plan och jag tror nog att den kommer att funka. Men vem vet egentligen? Och vem vet vad som har hänt till nästa december?

Vart var du för ett år sedan i jämförelse med vart du är idag? Berätta gärna, har saknat er i kommentarsfältet i veckan. 

Föregående

Vecka 49

Nästa

En (nästan) helt tom vecka

6 Kommentarer

 1. Profilbild

  Rikard

  För ett år sedan var jag med ryslig fart på väg att krascha vilket jag också gjorde. Nu efter åtta månader av sjukskrivning, rehab å annat elände är jag nytänd. Har bytt anställning och stuvat om bland mina prioriteringar så jag ser ljust på framtiden. Blir ett spännande 2018!

  • Clara Löfvenhamn

   Så härligt att höra Rikard! Det är verkligen en förjävlig men nyttig resa som du har gjort. Så roligt att du både mår bättre och känner dig pepp inför det nya året! 😃

 2. Profilbild

  För ett år sedan var jag sjukskriven på heltid för utmattning. Hade varit sjukskriven i tre veckor och testade att komma tillbaka men det gick inte alls. Ett halvår efter det hade jag precis kommit upp i 75% arbete och jobbade min sista vecka som anställd. Nu har jag satsat på min dröm och det känns så oerhört bra! Jag kombinerar nu min passion för personlig utveckling med mitt intresse för kläder. Personlig stil och coachning. Så oerhört härlig känsla att följa min dröm. Att våga satsa. Att våga misslyckas. För då vågar jag även lyckas.

  • Clara Löfvenhamn

   Är så häftigt att du har vågat göra den här satsningen och att det också bara har skett på ett år! Att så mycket kan hända på den förhållandevis korta tiden. Kommer bli så roligt att fortsätta följa dig på din entreprenörsresa 😃

 3. Profilbild

  Nina

  Det känns på något sätt som om jag är där du var förra året vid den här tiden. I skrivande stund har jag ingen aning om vad jag gör nästa år mer ön att det fortfarande finns två vägar att gå och bara jag kan välja.
  Din resa inspirerar!

  • Clara Löfvenhamn

   Shit, så spännande! Kan skicka med lite förtröstan om att det kommer att ordna sig vad du än väljer. Och har du möjligheten till det, välj den väg som ditt hjärta vill gå. Annars kommer du att undra vad som skulle hänt om du inte gjort det. Det var den tanken som hjälpte mig att bestämma att jag skulle hoppa ut helt i entreprenörskapet eller inte, vilket jag är så tacksam för idag. Hejar på dig och hoppas att du uppdaterar oss om ett år sen med hur det blev sedan 😉 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se