God morgon! Hur står det till? Med mig är det faktiskt helt okej. Är både mör och sliten efter den här veckan men så kan det vara. Det är inte hela världen. Men det har varit en vecka med högt och lågt alltså, haha.

Flowers

Allt blir dock bättre av strålande solsken och prunkade vårblommor . Så härligt det är med vår!

Tillbakablick

Inledde ju veckan i Stockholm med telefonmöten, live-sändning, att co-worka med ett gäng vänner och en snabbvisit hos tidigare arbetskollegor. Sedan var det dags att åka hem och avsaknaden av min datorladdare uppdagades. Fullt ös med att lokalisera den alltså och nu hoppas jag bara innerligt att den överlever posten och letar sig hem till mig. Som pricken över i:t verkar jag ha tappat mitt trådlösa headset i måndags med så, ja den tekniska uppgivenheten kan väl klassas som total, haha.

Sedan har det gått i ett hela veckan med konferens, möten, sjukgymnastik och igår åkte jag upp till Växjö över dagen för att följa upp mitt uppsatsskrivande.

Veckans bästa

Internet i Fokus var grymt härligt, träffade som vanligt underbart trevliga människor och fick med mig en energiboost hem. Sedan var det också asgrymt att det är så många som kan tänka sig att bli intervjuade till min uppsats. Gjorde en efterlysning i två grupper på Facebook och på LinkedIn och har långt fler intresserade än vad jag kommer hinna med att intervjua. Hur fint är inte det? Är så tacksam för att folk är så snälla och ställer upp.

Sedan har jag fått ett besked som är lika delar fantastiskt som jättejobbigt som ändrar mina planer för företaget en smula. Inte på ett dåligt sätt men annorlunda. Måste dock processa det lite till men så snart jag känner mig redo så lovar jag att berätta mer.

Gos

Vaknade upp som ett vrak efter torsdagens sjukgymnastik men fick lite balsam för själen med Tulo’s vanliga morgonmys. Då ska vi sitta på kökspallen och jag ska klappa och pussa på honom tills han fäller så mycket att vi båda börjar nysa.

Veckans sämsta

Allt tekniskt motstånd? Alltså, jag älskar det här digitala livet men ibland blir man trött på att vara så beroende av den.

Veckans utmaning

Att inte gå upp för mycket i varv. Har misslyckats rätt rejält med det. Fast det har ändå behövts med tanke på hur jäkla mycket jobb det har varit. Nu när uppsatsen är på G blir det än mer maxat men ja, så snart intervjuerna till den är gjorda kommer jag kunna reglera tempot lite lättare.

Surkatt

Och apropå katter då. När TicTac är sur på någon av oss (oftast för att hon inte får mat exakt när hon vill) så sätter hon sig med ryggen emot personen ifråga och sen så “råkar” hon peta på en med svansen. Gärna rakt i ansiktet en, två eller femton gånger. Här i veckan var hon jättesur på Mackan och jag lyckades alltså fånga detta på bild. Så. Jäkla. Roligt. Livet vore helt klart tråkigare utan djur.

Framåtblick

Om en stund väntar den första uppsatsintervjun vilket ska bli sjukt spännande och efter det ska jag transkribera den – inte riktigt lika spännande. Sedan väntar ungefär ett ton med mejl och adminjobb som inte har hunnits med i veckan. Får dock inte jobba längre idag än till klockan 14 för sedan blir ett helt ledigt dygn innan nästa uppsatsintervju väntar i morgon eftermiddag.

Veckans ledarskapstanke

Ja, finns det något mer att säga än suck, pust och stön (och idel svordomar) över de svenska akademännen? Det är SÅ dags att patriarkatet ryker nu och det är ju bara så mossigt att män med de vedervärdiga attityderna får sitta kvar medan den kvinnliga ledaren avgår. Vidrigt, mossigt och stenålders. Min enda tröst är att tanken på att män med denna kvinnosyn är dinosaurier och ja, vi vet ju hur det gick för dinosaurierna.

Berätta om din vecka! Hur har du haft det? Älskar att få följa med er i era dagliga liv så som ni följer med i mitt så dela gärna med dig.