God afton, hur står det till? Med mig är det jättefint. Även om det känns lite konstigt att det är torsdag när jag bara har jobbat i två dagar. Så, då känns det perfekt med en lista från en vanlig torsdag som jag såg hos Hanapee.

Pile of books

Bokhögen som jag har hängt med idag. Snygg va?!

>

En vanlig torsdagslista

Hur länge sov du idag?

Till klockan åtta. Försökte ställa väckarklockan tidigare än så men det hjälper föga om man inte vaknar av den. Sover fortfarande minst tio timmar per natt så det är bra att jag lägger mig i tid på kvällen i alla fall.

Vad har du för planer?

Jaaa, nu har ju snart hela dagen gått men planen var att äta frukost med Sofie, prata lite i telefon och sedan skriva på boken. Allt det blev av inklusive några andra bokförberedelser som är larvigt pepp på – så det känns kul!

Vad gör dig glad?

Titeln på boken och att jag har fått några timmars jobb på manuset idag. Har gjort en del research idag med och det har varit så kul att sitta lite med näsan i det och utforska mitt eget hemmabibliotek.

Vad tänker du mest på just nu?

Boken, boken, boken. Haha! Men också den kvantitativa studie som jag skulle vilja göra i samband med den, research jag vill få tag på och så vidare. Är många pusselbitar som ska falla på plats och det känns så spännande. Men så snart jag har skrivit klart detta lär funderingarna gå över till frågan “vad ska vi äta idag?”.

Hur hoppas du att dagen avslutas?

Eftersom det är en helt vanlig torsdag är vår agenda: laga mat och prata med M, äta mat framför Billions, spela lite Zelda och sedan prata mer med M och läsa lite i sängen innan det är dags att somna. Jag skulle säga att minst fyra av vem vardagskvällar ser ut såhär och jag älskar det. Att få hänga med kärleken i lugn och ro är vardagslyx deluxe när arbetslivet är hektiskt och intensivt.

Hur har din torsdag varit?