Tjenare! Hur mår du? Med mig är det bra. Fick sovmorgon idag och bara det gör ju gott för ens humör. Att detta sedan har varit en jättefin helg gör inte saken sämre. Fredagen inleddes med middag, Escape Room och brädspel, lördagen var än mer social eftersom jag åkte över till Helsingborg och hängde med två kära vänner och sedan igår så spelade vi mer brädspel, städade och hängde framför några avsnitt av Godless. Riktigt, riktigt härligt! Men nu är det dags att kicka igång jobbhjärnan igen och dra igång en splitterny vecka.

Sunset

Tågresan upp till Helsingborg bjöd på en magisk solnedgång. Det var knappt så jag fick något skrivet eller tänkt alls, fastnade i att titta ut över de gyllene fälten.

Måndag

Om en stund ska jag först intervjuas av Metro, sedan ska jag ha två olika bloggintervjuer i eftermiddag. I kväll vankas det styrelsemöte för föreningen så detta blir en lång arbetsdag. Inte optimalt men ja, så kan det vara ibland.

Tisdag

I morgon vankas det lunchmöte i Malmö och vanligt kontorsarbete. Sedan på kvällen ska jag medverka i en panel för eventet Från kåseri till blogg i Helsingborg. Det är öppet och gratis så är du i de trakterna i morgon kväll är det bara att trilla in, lyssna och säga hej!

Onsdag

Blir en lugn dag eftersom det blir kvällsjobb två dagar i rad här måndag, tisdag. Jag har bara och endast en kund i varumärkesstrategi inbokad och så ska det förbli.

Torsdag

Även torsdagen är obokad för att kunna arbeta med vad som behövs. Främst med att skapa bloggmaterial inför december (så jag kanske kan vara lite ledig i jul) men också skriva på min hemtenta. Sedan blir det en social visit till Malmö för att möta upp några kollegor i slutet av arbetsdagen.

Fredag

Förutom en klipptid mitt på dagen så är det tomt även här: underbart! Resten av dagen har jag tänkt att jag ska jobba med vad helst som behövs.

Skål för en splitterny vecka!

En skål (eller två) i alkoholfria drinkar med en riktigt nära vän och sitta och prata bort kvällen alltså, så enkelt och så fint.

Här på bloggen tänkte jag att vi i veckan ska prata om det här med svåra samtal och hur en förbereda sig inför sådana. För det finns de samtalen som är mycket svårare att ha än andra och ofta går de bättre om man har tänkt igenom dem innan man inleder dem. Sedan blir det också Möt en boss och lite prat om onödig stress. Och på tal om det sistnämnda måste jag avsluta detta nu för att undvika det. Det är dags att göra mig redo för dagens första intervju. Men vi hös lite senare!

Hur har din helg varit? Och hur ser dina planer ut för veckan?