En sommarveckas planer

Hejsan och glad måndag! Är allt bra? Jag känner mig betydligt piggare än igår så det är fint. Var en himla fin helg alltså med många av de sakerna som jag gillar. Sol, grymt trevliga grillkvällar, asgarv och intressanta diskussioner vilket följdes av en riktigt slö söndag (där vi ändå räddade världen på kvällen). Sjukt härligt och nu känns det riktigt gött att få jobba igen.

Landscape

Åkte tåg till Ystad i lördags och fick möjlighet att njuta av Skånes sommar landskap – inte helt fel alltså.

En sommarveckas planer

Var så trött igår att jag inte orkade göra en enda grej av de saker som jag brukar göra för att förbereda veckan på söndagar. Ni vet, kolla kalendern, kolla så en är i fas med all kommunikation och ladda lite mentalt så jag bara kan dra igång på måndagen. Känns som att en börjar veckan i lite uppförsbacke nu när det inte är gjort men hey, det blir en toppenövning för mig att ta det lite lugnare och inte vara supereffektiv jämt. Jobblyx är trots allt denna sommars tema. Ska vi kika på vad hur veckan kommer att se ut?

Måndag

Förmiddagen blir som sagt att få lite ordning på mig själv, jobba med mejlen och prata med er. Vid lunchtid ska jag och mannen ner på stan, äta tillsammans och sen ska vi ha en minikonferens för att bolla paketeringen av min ledarskapsmodell. Ska bli ohyggligt spännande att se vad det ger och landar i.

Tisdag

Tänker mig att tisdagen ska bli en skrivdag med inslag av lite projektarbete. Ett av mina sommarprojekt är att uppgradera Ledarskapsbrevet lite grand sså det sk jag roa mig när jag behöver pausa skrivandet.

Onsdag

Onsdagen kommer nog se ut som tisdagen. Har så många olika idéer och påbörjade artiklar som jag verkligen bara vill ha klara och redo att publiceras för er så målet är att få några på plats den här veckan (utöver bloggens vanliga material då).

Torsdag

Mer skrivande (får verkligen passa på när det inte är så mycket möten) och en nätverksfika som jag verkligen ser fram emot! Blir snabbt socialt uttorkad om jag inte har några möten alls, haha.

Fredag

Har dels ett lunchmöte och sedan ska jag och Petra jobba ihop, kommer bli fint!

En sommarveckas planer

Dagdrömmer också om att åka ut till den lilla skogssjön. Ska se om det kan gå att förverkliga den här veckan. Annars blir det promenader och fikor i stan för hela slanten.

Vad som händer här på bloggen återstår att se. Brukar vid det här laget ha en hum och vad som ska hända men inte idag. Idag har jag mest en massa idéer men ingen egentlig styrsel på dem. Är väl ett bra betyg för att jag har slappnat av lite? Jag menar, det kommer ju att lösa sig ändå fastän en inte har stenkoll på allt i förväg. Skönt läge.

Hur har du det? Är det semestervecka eller jobbvecka som gäller?

Föregående

Listan om tid

Nästa

Från affärsidé till business

4 Kommentarer

  1. Profilbild

    Låter som en skön vecka! Jag sommarjobbar nästan alla dygnets vakna till fram till fredag. Sen åker jag på en minisemester till Dalarna och på söndag hämtar vi hem vår valp! En intensiv men extremt rolig vecka alltså!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se