En riktig pangvecka

Hej, hej! Hur står det till? Med mig är det kanoners. Jag har fått lite sovmorgon och känner mig så lätt efter den här veckan. Den har varit en riktig pangvecka. Inte för att det har hänt så mycket utan för att jag har hunnit jobba ikapp och undan massor med saker som har legat och gnagt i bakhuvudet alldeles för länge. Nu känns det som om jag har gjort världens storstädning och det är så befriande!

Working

Har suttit som fastklistrad vid min dator större delen av veckan och det har varit awesome.

Tillbakablick

Effektiviteten har genomsyrat hela veckan och om den sedan har berott på mitt nya kaffeintag, känslan av att få saker gjorda eller allmän pigghet vet jag inte. Men behövligt var det och jag hoppas att jag har lite medvind kommande veckor så att jag kan fortsätta ligga i framkant av min egen planering. Insåg bara för det att det nog också kan bero på att jag inte har haft någon sjukgymnastik den här veckan pga sportlovet. Hmmm, vore kanske inte helt otroligt ändå även om jag förstås har motionerat ändå?

Veckans bästa

Förutom storstädningen så har jag som vanligt haft grymt trevliga möten, coola insikter och nya lärdomar. Bäst var dock att få skjuta startskottet för den kvantitativa studien som jag ska få hjälp med att göra nu under våren. Dessutom har jag fått några riktigt spännande förfrågningar så det här blir en spännande resa!

Sedan vill jag också tacka er för feedbacken som jag fick på mitt inlägg om att jag saknar er. Det faktum att de flesta av er gav den till mig i andra forum än kommentarsfältet tolkade jag att min tanke om att våra samtal, som när jag startade, bara fanns i bloggen nu har förts över i andra forum med. Så roligt och jag är så tacksam över att få ha er i mitt liv! Ingen nämnd och ingen glömd oavsett om du har skrivit något eller inte. Sedan har jag blivit intervjuad både i podden Steg för steg och för journalistutbildningen på Lunds Universitet med och det är förstås alltid kul.

MJ's

Käkade lunch på ett av mina favvoställen. Gillar allt här! Miljön, maten och servicen, allt får fem stilettklackar av fem.

Veckans sämsta

Hmm, det var tveklöst teknikstrulet som uppstod när jag skulle klippa en pitchfilm. Fick göra det två gånger i två olika program och ändå blev det inte bra. Avskyr när sådant inte samarbetar. Men, men bara att göra om det igen!

Veckans utmaning

Att inte dricka för mycket kaffe, hähä. Är för koffeinkänslig för att kunna dricka mer än en till två espressos om dagen och klarar definitivt inte av att göra det flera dagar på raken även om det är fantastiskt gott.

Sunset

Åh igår när klockan slog tio över fem så var det inte mörkt som natten ute. Bara det kan ju få en att le för mindre!

Framåtblick

Nu ska jag faktiskt sätta mig ner och plugga för det är det enda som jag inte har hunnit göra så mycket på som jag skulle vilja i veckan. Sedan väntar en lugn helg. Vet inte ens om vi ska göra någonting särskilt? Eller jo, det är ju födelsedagssäsong så en födelsedagsfika blir det såklart. Kör ju det nästan varje helg från årsskiftet till mitten på mars i våra familjer.

Veckans ledarskapstanke

Jag träffade min mentor i veckan som gick och som vanligt tog jag med mig en massa tankar när jag gick därifrån. Vi är på flera vis så olika som man kan bli min mentor och jag men det är fantastiskt givande att få hans syn och tankar på det jag gör och hur jag kan växla upp det ännu mer framöver. Det här med att omge sig av människor som förstår en är bra men det är ännu bättre att få (välmenande) kritiska frågor från någon som inte gör det. Så kul! Är så värdefullt att tänka högt och stöta och blöta dilemman som man står inför med.

Så, summa summarum är jag mer än nöjd med veckan. Hur mår du och hur har du haft det? 

Föregående

Lite färg, lite mönster

Nästa

Den analoga världen VS den digitala

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Vilken bra vecka du har haft! Så skönt att ha fått undan en massa så man ligger lite före.
    Jag har jobbat och stått i, gjort en kostomställning så dippade rejält fredag/lördag men idag vaknade jag tio minuter innan klockan ringde och jag känner mig pigg som en lärka. Hoppas att det håller i sig nu. 🙂

    • Clara Löfvenhamn

      Ja, den känslan är så himla fin alltså – allt känns lättare då 😉 🙂 Håller tummar och tår för att piggheten håller i sig! Aldrig kul att känna sig trött 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se