En mörk måndag

God morgon! Hur står det till? Här i Skåne tycks det vara en mörk måndag – det är så grått och dunkelt ute. Eller så är det bara jag som inte lyckats öppna ögonen helt än. Blev alldeles för lite i sömn i lördags (eftersom bilens batteri laddat ur när jag skulle köra hem från middagen med tjejerna) och igår (eftersom jag var uppe alldeles kvällen innan). Mår med andra ord som en påse skridskor idag. I gengäld har jag mycket och göra så hoppas att det innebär att jag kan däcka när sambon går och lägger sig vid niotiden ikväll.

UF-mässa

I lördags var jag ju på UF-mässa och hjälpte tjejerna i Bär Smart UF som jag är rådgivare åt. Otroligt roligt eftersom de är så grymt begåvade! Som pricken över i:t vann de dessutom pris för bästa monter, Johanna fick också stå på prispallen som bästa säljare. Mvh Stolt Rådgivare

Måndag

Idag blir det bara en massa flängande vida omkring för att fixa ihop det sista inför morgondagens resa. Ska fixa naglarna, hämta skidvänliga kläder, ha möte med banken, ha en lugn sjukgymnastik och packa väskan.

Tisdag

För i morgon bitti åker jag till Stockholm. Ser fram emot att kunna sitta och skriva i lugn och ro hela dagen. Först på tåget och sedan någonstans i stan.

Onsdag

För sedan vankas det ett gäng olika möten. Minst fyra bokade, ett spontant (om tiden räcker till) och ett bloggevent på kvällen.

Torsdag

På torsdagen blir det lite lugnare tempo med lite fler möten. Plus att jag ska köra Insta Stories för InoS räkning där jag, bland annat, tänkte prata om hur ens blogg kan leda till jobb.

Fredag

Dagens inleds med ett frukostmöte och sedan åker jag med Nathalie (Att leva sin dröm) till Åre. Kan inte med ord beskriva hur välbehövligt det ska bli med två dagars stillhet, tystnad och reflektion. Sedan trillar andra härliga bloggkollegor in för Winter Workation och det tror jag kommer bli en grym inspirationsboost!

Steampunk shoot

Och igår vankades det ju steampunkfotografering. Alltså, är så lyckligt lottad över att få dela kontor med sådana kreativa genier som Cecilia och Rebecca. Har aldrig blivit så ballt sminkad förut (med kugghjul i ansiktet, haha) och ska bli så kul att se slutresultatet. Foto: Rebecca Wipp Ovin

Men nu ska jag ta och göra mig i ordning för att avverka den här dagen. Eftersom jag var alldeles för trött för att blogga om mina tankar om mål igår så kommer de i morgon i stället.

Föregående

På språng

Nästa

Tankar om mål för 2018

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Åh det låter som en spännande vecka framöver. Önskar att jag hade tid och pengar att hänga med på Workation men den tiden kommer den också! 😀 Ha det helt underbart. <3

    • Clara Löfvenhamn

      Det kommer den verkligen att bli, sitter på tåget nu och laddar upp mentalt. Hade varit så roligt att ses på WW men det kommer förhoppningsvis bli av fler gånger. Ta hand om dig i pluggbubblan och krya på dig ordentligt <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se