En lista om idag

Tjenare! Hur står det till? Eftersom jag är i storstan och ränner tänker jag att det kan vara fint för er att hänga med typ i realtid? Kör förstås en del i Stories med men kände ändå att det sitter fint med en lista om idag. Har knyckt den rakt av från Isa.

Clara Löfvenhamn

Ni kommer givetvis att få se resultatet av förmiddagens filmning när det är klar i januari. Ska bli så kul att berätta för er vad som händer då men en hint är att yours truly + mentorskap = sant. Foto: Petter Stahre

En lista om idag

Dagens humör: Humöret idag är jättebra! Trött men fint.

Look: Svart tröja med vit skjortkrage, svart spetskjol och stövlar. Lika färgglatt som alltid alltså. Skämt åsido, satsar på en färgstark personlighet i stället, hähä.

Dagens roliga: Dagens filmning! Tycker det är så roligt att få göra rörligt material och jag fick alldeles fantastisk feedback från teamet. Så lyxigt att bara behöva stå framför kameran och överlåta smink, ljud, regissering, filmning etcetera till personer som är proffs alltså.

Dagens tråkiga: Att jag är så trött och sliten efter dessa intensiva dagar med dålig sömn, förra veckans förkylning och gårdagens skridskoåkning. Känner mig typ helt mörbultad och hade nog kunnat somna på fläcken om jag försökte. Får bli en tidig kväll idag och sovmorgon i morgon.

Dagens borde: Är absolut min stackars mejlkorg som är till bredden fylld. Men vet ni vad? Det får bli morgondagens projekt.

Filming

Såhär såg Bosse, Staffan och Petter ut från mitt håll!

Dagens planer: Nu har större delen av dagen gått. Först till att filma, prata i telefon och sedan äta sen lunch med fantastiska Mikaela. Nu sitter jag på Café Fix och skriver med er och eventuellt avrundar jag jobbdagen med att Isa kommer förbi. Sedan ska jag äta middag och hänga med några fina vänner.

Dagens tanke: Jag kan se nästa år få mer och mer form. Hur min positionering som entreprenör kommer att vässas ytterligare. Långtifrån alla bitar är på plats än men bilden klarnar onekligen mer och mer för varje dag som går.

Dagens längtan: Längtar duktigt mycket efter M och katterna. Åh, älskar att vara på resande fot men det ska bli så skönt att komma hem i morgon. Till min älskling, de små tussarna, vår säng. Mmm… Ser så fram emot det.

Hur har du det? Är det något som du längtar efter denna onsdag?

Föregående

En voodoodocka av chefen kan öka välmåendet

Nästa

Sofie Bergdahl: Tror på att kliva fram i motgång och backa i framgång

4 Kommentarer

 1. Profilbild

  Kul lista och fint att se hur du haft det idag. När du ringde hade jag precis hämtat Henny på förskolan så kunde inte prata då <3 Får se till att ringa en annan dag. Men den där listan ska jag ta och sno med mig till mig med 🙂

 2. Profilbild

  ISA

  Åh nu fick jag sån längtan att ses, haha. Attans att vi inte hinner 🙁 Meeen antar du snart kommer hit igen in business. Och du! Blev stolt att du faktiskt lämnar inkorgen tills imorgon, bra prioriterat! Kram fina <3

  • Clara Löfvenhamn

   Klart det blir fler gånger snäckan! Och råkade ju nu bli en massa dagar som inkorgen lämnades eftersom jag blev sjuk – inte roligt alls men så är det ibland. Stor kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se