God morgon! Hur står det till idag? Själv mår jag betydligt bättre idag jämfört med i helgen då förkylningen fortfarande hade mig i sina klor. Nu är det bara lite sirapskänsla kvar i kroppen och att jag snabbt blir trött. Extra skönt då att den här veckan är nästan alldeles obokad och att jag och Rita kan lägga upp dagarna prick såsom vi känner för det. Lyxigt!

Flowers

Okej, nej. Jag ska inte bli inredningsbloggare med den här bildkvalitén men det är dock det njutigaste hörnet i vår lya just nu tack vare de vackra blommorna som min mamma hade med sig i lördags.

En hyfsat obokad vecka

Spanade in min kalender nu och det var nästan hisnande hur tomt där var. Är egentligen bara på onsdagen som det händer saker. Föreläser nämligen på det här eventet, sedan ska jag jobba med Alexandra och gå på sjukgymnastik. Samtidigt så vet jag bättre än att tro att det kommer förbli så. Det dyker allt som oftast upp saker från både höger och vänster även under de lite friare dagarna.

Min största plan för veckan är att skriva. Skriva artiklar till bloggen och inte minst börja skriva på min skoluppgift. Det är den sista stora pucken som varit nedprioriterad och därmed har släpat efter mig den senaste månaden. Nu är det äntligen dags att få den in i spel. Sedan har jag också planerat in lite tid för affärsutveckling och vad jag ska fokusera lite extra på fram till juli.

Kittens

Sedan måste jag bara dela med mig av den här bilden. Fick den i helgen och det är alltså våra två små katter när de var yckepyckiga bebisar. Tulo är den längst till vänster och lilla TicTac är den randiga som slickar sig på magen. Det bästa botemedlet mot… allt (?) måste väl ändå vara små kattungar?!

Men ja, det är väl typ det som händer här. Här på bloggen blir det som vanligt gott och blandat. Ni vill till exempel inte missa artikeln som Rita har skrivit om vanliga misstag som en gör vid svåra samtal. Den kommer upp i morgon och jag kan verkligen rekommendera den! Sedan får ni inte missa att plocka upp tidningen Metro idag. Har hört ryktas om att där finns en intervju där på ämnet om saker du aldrig ska säga på jobbet med någon som ni känner.

Hur ser planerna ut för din vecka? Blir det lugnt och skönt eller fullt ös?

Liknande inlägg: