En hisnande känsla i magen

Hej vänner! Hur är det? Själv går jag runt med en hisnande känsla i magen och är lätt speedad. Även om jag fick mycket gjort förra veckan så är det mycket roligt som händer nu att jag får påminna mig om var femte minut om att djupandas, haha.

Sunset

Lördagen bjöd på födelsedagsfika och vägen hem ackompanjerades av en fantastisk solnedgång.

Måndag

Idag har jag rivstartat morgonen med att jobba med Bossbrudar och ett raskt walk and talk-möte med en kollega på telefonen. Riktigt skönt och bra sätt att få ur sig lite speed på, hähä. Resten av dagen ska jag sitta på café och jobba med Alex varvat med några möten.

Tisdag

Kommer att vara i Tomelilla hela dagen i morgon eftersom Innovationscenter för landsbygden ska ha ett event om digitalisering för företag i livsmedelsbranschen. Ska bli jätteintressant! Gillar det här uppdraget just för att jag får lära mig så många olika, roliga saker varje gång jag är där. Sedan på kvällen ska jag åka till Malmö för månadens Framgångsevent. Kanske inte tiopoängare rent logistiskt sett men en fullträff när det gäller sociala trevlighetspoäng.

Onsdag

Inleder morgonen med ett event hos Managemant Partners i Malmö och sedan hörrni, då behöver jag att ni håller tummarna lite extra, eftersom jag har mitt första möte med ett bokförlag om mitt manus. Det är ett lära-känna-möte så jag har ingen aning om vad detta kan leda till men visst vore det kul om allt klaffar? Sedan på eftermiddagen väntar en coachningssession. Skulle också ha gått på ett event på kvällen med men det ställde jag precis in eftersom jag tror det hade blivit lite för mycket av det goda.

Torsdag

På morgonen ska jag ha min första klient i ledarskapscoaching vilket givetvis känns hur spännande som helst. Det här är en tjänst som jag har tänkt att lansera efter att jag är helt färdig med min coachutbildning, men när jag fick frågan om jag inte hade en sådan här tjänst redan nu så styrde jag förstås upp ett paket till elevpris. Ska bli väldigt roligt att få sjösätta denna redan nu! Efter det följer ett nätverksmöte och ännu ett coachsamtal för coachutbildningen.

Fredag

På förmiddagen ska jag hålla en utbildning för Grafiska Akademin om att skriva för webben. Sedan på eftermiddagen ska jag få fika med två av mina favoritbusinesskollegor. Nämligen Alex och Anna från Ledarskapshälsa som är i stan och hälsar på. Perfekta fredagen tänker jag?

Lördag

I know, helgerna brukar inte vara med här men nu när jag har ett uppdrag inbokat så får lördagen också infinna sig på listan. Jag ska nämligen föreläsa för den blivande föreningen Sustainable Influencers om hur man kan göra hållbara affärer som influencer. Ser så fram emot detta!

Solkatt

Igår förmiddagen var jag så PMS-grinig, rastlös och orkeslös på samma gång och vad jag än ville göra kändes för stort eller för jobbigt. Så bestämde mig för att ta katten under armen, en kopp kaffe i handen och så satte vi oss i trädgården. Och plötsligt så vände mitt humör! Det var verkligen en ljuvlig stund och alltid lika kul att se hur försiktig Tulo är i början av utesäsongen.

Så, det är kanske inte så konstigt att det hisnar i magen när det händer så här många roliga saker på en och samma vecka? Och här på bloggen kommer det förstås också att hända saker. Bland annat är det inplanerat en artikel om förändringsarbete och hur arbetsplatsen kultur kan påverka sådant. Men också ett avsnitt i Möt en boss och de senaste nyheterna.

Hur ser planerna ut för din vecka? Händer det något särskilt som för mig eller kommer det bli en lugnare takt?

Liknande inlägg:

Föregående

Den analoga världen VS den digitala

Nästa

Bra arbetsplatskultur ger enklare förändringsarbete

4 Kommentarer

  1. Profilbild

    Jo tack! Ganska mycket på gång här 🙂 Idag föreläste jag hela förmiddagen på hippologprogrammet (extremt kul att undervisa på universitetsnivå enligt mig!), jag lånar Linköpings Universitets Instagramkonto några dagar (kika gärna in), pluggar, “entreprenörar mig”, fredag heldag universitetet + möte med min handledare, lördag jobb på ridskolan hemma och söndag iväg för en fältstudie inför min egen studie! Tjopp tjopp!

  2. Profilbild

    Så härliga att höra att det går så bra. Heja! Och håller alla tummar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se