En helt ny värld

Hej måndag! Hur mår du idag? Jag mår fint. Känner mig nästan lite groggy eftersom jag har varit så djupt inne i en helt ny värld här i helgen. Ni vet, när man läser en bok eller tittar på en film som nästan tar över hela ens väsen? Alla fibrer i kroppen är fokuserade på upplevelsen att saker som hör till vardagen nästan blir helt oviktiga. Är väl en kombination av HSP och extremt intresse som orsakar det för min del. Men lagom till jag fyllde år förra veckan så släpptes den nya Zelda-spelet, Breath of the Wild. Och jag är fast. Kan knappt tänka på något annat eftersom det är så (infoga minst tre superlativ) fantastiskt.

Zelda, Breathe of the Wild är en helt ny värld

Här är den osminkade verklighet som har rått här hemma h-e-l-a helgen. Ett rufsigt, lätt maniskt mysande i soffan men minst en katt!

Det roliga är att min sambo är lika besatt. Så varje ledig minut tillbringar vi med varsin konsol i varsitt hörn av soffan. Är sådär lyckat när båda är så inne i vad de gör att vi kommer på att vi inte har ätit middag klockan nio på kvällen, hehe. Samtidigt är det också väldigt mysigt att dela detta nörderi tillsammans. Blir dock att jobba hemifrån mycket nu de kommande veckorna. Även om jag har en vansinnig självdisciplin så är det svårare att koncentrera sig hemma nu när en vet att en helt ny värld finns att upptäckas vidare bara ett par meter ifrån en.

Veckans planer

Min ambition är fortfarande att sänka på mitt jobbtempo – dock hade jag glömt skriva in några saker i kalendern vilket innebar att den blev aningens mer fulltecknad än tänkt. Men det är ingen fara på taket. Är bara att ta med sig det framöver: skriv upp allt i kalendern direkt.

Måndag

Bloggjobb och sedan ett par möten. Dels jag så ska jag träffa min handläggare på Arbetsförmedlingen (mötet förra veckan blev inställt då hon blev sjuk) så lite mer tumhållning vore uppskattat! Sedan har jag två nätverksmöten med och lite administrativa saker som väntar.

Tisdag

Blir en mötesdag i Malmö men också akupunktur. Har fått det tidigare för min huvudvärk och nu är det dags för en ny behandling.

Onsdag

Skrivdag!

Torsdag

Föreläsning för det kvinnliga nätverket Qoola Qvinnor om bloggande och bloggare. Ska bli riktigt roligt! Har dessutom gjort en intervju med Siv Thuresdotter som grundat detta nätverk om hennes bästa råd till oss som håller på att starta eget som du kommer att kunna läsa i morgon. Eftersom föreläsningen är i Helsingborg passar jag även på att ta några möten där på eftermiddagen.

Fredag

Mer skrivande!

Zelda, Breathe of the Wild

Katterna är helt saliga över att vi spenderar så mycket tid i soffan plötsligt, de tycker det är jättemysigt och blir så sura när vi gör något annat. Som här när Mackan lyfte kameran – det tyckte Tulo var tröttsamt.

Har din helg varit bra? Och har du något roligt inplanerat för veckan som kommer?

Liknande inlägg:

Föregående

Viktiga lärdomar och framtida ambitioner

Nästa

Innan du startar företag

8 Kommentarer

 1. Jag är inte en spelande person men jag kan förstå känslan när man sjunker in i något helt.

  Det ser ut som du har en trevlig vecka framför dig. Vad roligt med QQ och intervju med Siv. Världens qoolaste qvinna helt klart.

  Gör en bra vecka nu med spelpauser 😉

  • Clara Löfvenhamn

   Haha, skönt att höra Dorotea! Kommer bli superkul – både med gästföreläsningen och morgondagens artikel. Hoppas även mer etablerade entreprenörer som du ska kunna hitta något guldkorn i den! 😀 Jag hoppas du får en toppenfin vecka 🙂

 2. Åh det ser mysigt ut med filt och katt. Saknar min katt så….men jag har ju “office dog”.

  Kul och spännande med föreläsning och möten.

  Jag har en fullspäckad vecka med mycket som händer. Allt från planering av mina entreprenörsresor i mars/april, men också möte med Stockholm SEO, Yasmin Casaca/Visio Business. ett kundmöte. Frukostklubben i Sigtuna, Aw på Stadshotellet mm…

  Så nu är det full fart och mycket energi!

  Samtidigt som jag tar hand om mig själv och tycker att du sa det bra i din film. Vi måste bli bättre på att ta hand om oss själva.

  Prio den här veckan är att utesluta socker (inspirerad av Clara Toll – Min tid för träning) och körde igång min egen lilla “mini bootcamp socker detox”.

  Lycka till nu med veckan!
  Malin Hammar-Blomwall – Your Lifestyle Coach

  • Clara Löfvenhamn

   Det är verkligen fantastiskt med djur! Längtar otroligt mycket efter en office dog med men att ha office katter är inte fel det heller (även om de mest är i vägen på tangentbordet) 😉 😀

   Låter som en riktig bra vecka du har framför dig! Heja dig med alla möten men också med socker detoxen. Är inte övertygad om att jag hade klarat den utmaningen i dagsläget, haha 😀

   Kör hårt och heja dig!

 3. Å så roligt! Lycka till på torsdag! 🙂

  Bra helg här btw. Och jag ser fram emot att få hem två nya böcker jag köpt. Väntar ivrigt. 3 timmars restid ut där jag jobbar mars ut och en bit in i april kanske. Där vi även ska vara på TIC. Betydligt trevligare att resa med en bra bok 🙂

 4. Vad mysigt med spelhelg! Ja, det där med att skriva in i kalendern behöver jag också bli bättre på… Lycka till med din vecka! Kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se