En helg i några bilder

Hej, hej! Hur är läget? Har du haft en bra helg? Det har jag. Eftersom förra veckan som vanligt var intensiv blev helgen lugn. Har konstaterat det förr men det är verkligen en överlevnadsgrej just nu. Att ha stillsamma helger med mycket hemmahäng och sömn. Fast den här helgen har varit rätt social med! Vi har haft vänner över hela helgen vilket är bland det bästa jag vet. Framförallt när det är så pass nära vänner att de inte behöver underhålls och att undertecknad kan få råka somna i soffan när orken tar slut och det är okej.

Mingelbild från StartUpBar. Foto: Jens C Hilner

Foto: Jens C Hilner

Fredagskvällen inledes med en fika och intervju med den briljanta tjejen till höger här uppe. Nu denna bild inte alls är från i fredags (det är från StartUpBars mingel här i september) men det är pga att yours truly hade det så trevligt att hon glömde bort att ta fram kameran. Det var för övrigt ett tema för resten av kvällen som innebar en hamburgermiddag och spelkväll med ett gäng fina vänner.

Blev en del bloggjobb gjort denna helg

Lördagsförmiddagen bestod av bloggjobb. Skulle ta en bild på datorn för att illustrera det när en fyrbent bestämde sig för att hjälpa till och förgylla bilden.

Katt

Eftermiddagarna har sett ut såhär. Myshög i soffan.

Dessert

På lördagen trillade lite fler personer in för att äta ostfondue. Mysigt värre! Och jag måste skryta lite. Jag är ingen stjärna i köket men det här blev verkligen vansinnigt gott. Chokladmousse på en botten av digestivekex och hallonpuré. Det bästa? Det finns en skål kvar i kylen som vi ska mumsa på ikväll, moahaha.

WestWorld

Söndagen bestod av mer bloggjobb, att streckkolla några avsnitt av WestWorld för andra gången (se den om du inte redan gjort det!) och att sova mer middag.

Veckan som kommer då?

Är du peppad inför den nya veckan? Det är jag. Ser fram emot att få jobba ikapp mig själv både med det vanliga jobbet och bloggen. Känns nästan som att det är allt jag gör just nu, jobbar ikapp. Men det är inte helt sant! Det blir en hel del jobb för framtiden med i form av många intervjuer (behöver ju passa på innan december kommer och allas scheman är för fullsmockade för sådant). Är därför som tempot blir lite extra intensivt. Men bloggen kommer rulla på som vanligt. Har dels skrivit en artikel om egenskaper som en studie har identifierat hos framgångsrika ledare. Dessutom är det dags för ett ny, spännande intervju i #MötEnBoss! Nu är det dock dags att bränna iväg till kontoret.

Ha en toppenfin måndag så hörs vi snart igen!

Föregående

Om HSP och att vara stark men känslig på samma gång

Nästa

Så är en framgångsrik ledare

4 Kommentarer

 1. Profilbild

  Vad härligt det låter Clara! Hoppas att du får en riktigt bra vecka <3

 2. Profilbild

  ISA

  haha hur utstirrad kände du dig av kissen där på första bilden? hah, de är så gölliga, vill alltid vara i centrum! Hoppas du får en härlig vecka och inte behöver jobba ikapp ALLTFÖR mycket :))

  • Clara Löfvenhamn

   Hehehe, aningens 😉 Han var inte nöjd med att jag fotade istället för att klappa på honom 😉 🙂 Ska göra mitt bästa med att inte jobba för mycket. Hoppas du får en finfin vecka! 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se