En halvtidsvecka

God morgon, god morgon! Hur mår du? Jag är fortfarande lätt förkyld men i gengäld smått hög av glädje av alla nya kunskaper. Det känns verkligen så himla roligt att få vara tillbaka i skolbänken igen. Vi har paus i vår föreläsning nu men låt oss ta en snabb kik på vecka ändå va?

Back again

En välbekant syn i skarpt motljus, entrén till universitet.

Tillbakablick

Den här veckan har verkligen varit en halvtidsvecka. Inte riktigt vad jag hoppades på men jag har tyvärr bara kunnat jobba halva dagar vecka igenom. Förmodligen på grund av den här förkylningen som krigar i kroppen men ja, inte mycket att göra åt det.

Veckans bästa

Alltså det här med att hjälpa andra skapa en strategi för sina sociala medier är ju verkligen helt fantastiskt. Hade en session i torsdags och jag älskar verkligen att få ta del av bra idéer och hitta det optimala sättet att få dem att spridas på. Riktigt roligt! Men också fikan med en fin vän, gårdagens lunch med Nina och alla era kommentarer i alla sociala kanaler har varit guld värda. Ni är fantastiska att få jobba med.

Sist men inte minst var Johannas inlägg om hennes favoritbloggar en fin höjdpunkt. Blir så innerligt glad när jag hör att ni tycker att ni lär er saker här som ni kan använda i er vardag. Det är det bästa betyget som jag kan få: så tack för det!

Trainride

Trött och lätt snuvig men glad. Ska bli skönt med några timmars skrivro på tågresan hem igen.

Veckans sämsta

Förkylningen? Suck, pust och stön vad trött jag är på att inte ha något immunförsvar. Nu går jag förvisso in i en tentaperiod men min plan är nu att dra ner på jobbtempot lite för att se om det kan hjälpa.

Veckans utmaning

Att inte stressa upp mig när halva delkursen har gått och registreringen på universitet krånglar. Men till slut gick det igenom och nu är jag igång. Känns awesome.

Framåtblick

Nu väntar en förmiddag i skolbänken, en lunch hos fina vänner här i stan och sedan en tågresa hemåt. Resten av helgen ska det vilas, vilas, vilas typ.

Fall

Här i Växjö har träden börjat gulna. Hoppas på att hinna med att komma ut i skogen när fyrverkeriet sätter av på riktigt.

Veckans ledarskapstanke

Fördelen med att inte kunna jobba så mycket som jag vill är att det frigörs mer mentalt utrymme och möjligheter till kompetensutveckling. Det i kombo med plugg gör att jag har en snudd på orimlig mängd med saker som jag vill prata med er om som alla är aningens för långa för detta format. Är fascinerande hur många gånger man kan känna sig mind blown.

Hur har din vecka varit? Har du lärt dig något nytt?

Liknande inlägg:

Föregående

Tillbaka till skolbänken

Nästa

Från tangentbord till galaglitter

2 Kommentarer

  1. Hoppas du har fått vila ut ordentligt i helgen!
    Och tack för en mysig och inspirerande lunch. Mycket tankar som snurrar runt hos mig nu. 😉 Ska se om jag kan reda ut dem så småningom.
    Kram fining!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se