God morgon! Hur är det? Här är det segt i kroppen med lite huvudvärk  och jag sov ända till elva. Men ja, det är lördag och jag ska vara ledig så det är lugnt. Måste säga att den här veckan har känts jättekonstig. Det blev liksom en halv vecka i och med att vi kom hem från Irland i onsdags och att jag var i Växjö i går. Känns helt fel att ha helg nu men ja, så kan det vara och det hann hända en hel del saker ändå.

Meade Show

Förra söndagen var vi på Meade Show, en klassisk mässa med massor av djur och tävlingar. Här ser ni de vinnande morötterna!

Tillbakablick

Ja, med halva veckan uppfylld av semester kan en knappast klaga. Insåg nu att jag inte har berättat så mycket om vår resa mer än livets ridtur i går men den har verkligen varit superfin. Vi bodde hos min svärmor i den irländska byn Trim och som jag nämnde i måndags blev det mycket hästar. Men vi har också turistat i både Trim och Dublin, hängt på pubar och både lyssnat på och sjungit med de lokala musikerna, ätit gott och umgåtts.

Veckans bästa

Eh, lätt att få galoppa på stranden men också känslan av att vara tillbaka i jobbet som jag hade i torsdags. Ser verkligen emot den här hösten och känner mig så laddad inför vad den kommer att innebära. Sedan fick jag fikat med Ida också och det är alltid lika härligt, är sjukt glad över att hon har flyttat till stan. Dessutom är det jätteroligt att skolan har börjat igen och igår fick vi göra en reflektionsövning som var riktigt intressant.

Hair

Fråga mig inte varför jag ser så purken ut på den här bilden för det var jag verkligen inte. Blev en spontanklippning på Irland och även om det behövdes klippas mer än vad jag hade önskat så är jag jättenöjd.

Veckans sämsta

Att jag har mått rätt kasst på rund av förkylningen i kombination med all träning som jag har fått. Ska vila ordentligt i helgen för att kompensera.

Veckans utmaning

Det är tveklöst att sluta spela det tv-spel som jag nu har blivit introducerad till. Det heter Stardew Valley och går ut på att du som sönderstressad storstadsmänniska ärver en gård som du flyttar ut till och bygger din egen bondgård. Det är helt fantastiskt och jag spelar det så snart jag får möjlighet till det och kan typ inte sluta.

Horses

Min bildfavorit den här veckan är denna. Tyckte det blev en så fin effekt med manen som snodde fokuset.

Framåtblick

Det här blir en lugn helg. Vi ska förhoppningsvis få klart de sista detaljerna till Facebbok-gruppen, spela brädspel (surprise!), rösta (ännu en chock!) och chilla. Har faktiskt skrivit ett inlägg till i morgon om just politik och valdagen som kommer ut i morgon förmiddag så missa inte det.

Veckans ledarskapstanke

Det var en sak som slog mig i går när jag var i plugget. Utbildningen som jag läser är ju exceptionellt bra just för att vi kombinerar forskning och teorier med praktiska hemtentor. Men en annan grym fördel är att det är så många som arbetar som chefer som läser den och är det något jag älskar, oavsett sammanhang, så är det att sitta och lyssna på hur chefer berätta om sin vardag. Det är så intressant!

Men nu vill jag höra hur din vecka har varit. Har du haft det bra?