Hello! Hur är det? Eftersom min dag har sprungit i från mig så tänkte jag faktiskt göra det lite enkelt för mig och inte skapa några litterära mästerverk. I stället kommer här en väldigt blandad lista som jag såg hos Isa för ett tag sedan.

Coffee

En blandad lista

1. Nämn ett personlighetsdrag som styr dig mycket:

Att jag tänker att allting löser sig, hähä. Och det gör det ju! Oftast för att jag själv ordnar det men ibland också för att saker och ting bara faller på plats av sig självt.

2. Nämn en styrka du besitter:

Min självkännedom i kombination med min förmåga att få saker att hända är väldigt praktiskt som entreprenör.

3. Vilken är din favoritmaträtt?

Är svag för skaldjur, spaghetti och sushi. Bland annat. Älskar mat så kan inte bara välja en eftersom det finns så mycket gott här i världen.

4. När ingen ser, vad gör du då?

Fuldansar och sjunger. Ibland bra, ibland mer tramsartat.

5. Har du något konstigt du måste göra?

Jag blandar väldigt sällan mat på tallriken. Vill ha allt så separerat och åtskiljt som möjligt och skulle därför aldrig ta sallad och varmrätt på samma tallrik om jag inte måste.

Soup
Sushi är bland det bästa jag vet i matväg. Hade, i teorin, kunnat äta det en gång om dagen flera gånger i veckan om det inte vore moraliskt tokigt och ohållbart.
6. Vad är din högsta önskan just nu i detta tillfälle?

Vill förstås att alla i hela världen ska må och ha det bra. Men i det lite mindre perspektivet skulle jag förstås vilja hitta vårt hus och att det känns och blir fantastiskt bra.

7. Vilken sida av sängen sover du på?

Över hela, med Mackan på min sida och TicTac i famnen på min vänstra.

8. Vad kollar du helst på för kategori när det gäller film och serier?

Action, fantasy, sagor och mysterier är det jag föredrar mest i både film och serieväg. Föredrar lättsamma serier eftersom jag inte vill behöva tänka så mycket. Alternativt riktigt snygga och välgjorda sådana som Chef’s Table. Älskar Chef’s Table!

9. Nämn något du vill göra innan detta året är slut:

So. Much. Stuff. Can. Not. Choose. Får fundera på det!

10. Ett favoritintresse du har:

Måste man välja ett? Hmm, får bli fika då eftersom jag just nu är larvigt fikasugen. Hade velat äta en kanelbulle eller vaniljmunk och sitta och snacka ikapp med en kompis över stor kopp te i detta nu.

Dela gärna med dig du också! Har du något du vill göra innan året är slut? Och vad besitter du för styrka? Vore kul att få höra.