Hej! Hur står det till idag? Med mig är det bara fint även om jag är lite seg i kroppen. Tänkte att vi skulle kika tillbaka till i onsdag när jag hade en arbetsdag på hemmaplan och se vad som hände då! Precis som de flesta andra av mina arbetsdagar så var den varierad och ja, det är bara att konstatera att det är så jag och min rastlösa själ vill ha det.

En arbetsdag på hemmaplan

Morning

En kan ju tycka att man borde vakna upp som en million dollar babe varje dag om man inte ställde väckarklockan. Men alltså, nä. Det gör man inte. I alla fall inte om man heter Clara och är morgontrött. Klart det kan hända men oftast är jag en liten spillra som behöver några minuters tystnad och lugn för att kvickna till.

Ginger

Väl uppe så var det dags att shotta ingefära. Är inte ett fan av smaken men gillar hur den rensar hela skallen och halsen. Plus att jag upplever att mitt klena immunförsvar blir lite bättre i perioderna som jag startar med ingefära på morgonen. Förmodligen högst placeboeffekt men hey, funkar det så funkar det.

Working

Sedan bäddade jag faktiskt ner mig i soffan och jobbade ett par timmar. Skrev två bloggartiklar som jag har sett fram emot att få ihop ändå sedan i våras när jag gjorde intervjuerna. Tror ni kommer gilla de båda skarpt sedan när de publiceras!

Lunchin'

Fick lite brådis efter det och tog det som gick absolut snabbast att tillaga. Alltså blev det en pasta med korv och ketchup till lunch. Entreprenörslivet har helt klart sina mindre glammiga stunder, haha. Eftersom jag vill tvinga mig att inte jobba på lunchen brukar jag kolla på ett avsnitt Big Bang Theory eftersom de är lagom långa.

Mirror, mirror

Resten av eftermiddagen ägnades åt att prata i telefon. Gjorde en intervju för webbmagasinet Shortcut som jag har läst i typ tio år – vilket såklart kändes sjukt häftigt. Sedan var det en nätverkskontakt som ringde och ville boka ett möte och en kollega som behövde lite pepp och stöd. Mitt i allt det så lyckades jag sälja mitt gamla sminkbord och inse att jag hade fått något allergisk utslag och var svullen runt ena ögat. Därav grimasen i spegeln, sådant är sällan kul när en fotografering ligger ett par timmar bort i schemat. Men efter en timmes vila styrde jag kosan mot Malmö och det här gänget!

För orka bry sig om utslag när man får umgås med en massa häftiga brudar. Det var Elisabeth som driver bloggen Rika Kvinnor ville ha nya headerbilder och ställde frågan om jag ville vara med. Och det är klart man vill det! Det var verkligen en sjukt rolig kväll med mycket glada skratt och nya bekantskaper.

Den här behind the scenes bilden fick mig dock att skratta högt. Snacka om att bli fångad i ett obekvämt jeans-ögonblick, hahaha.

Friends

Tack snälla Elisabeth för en så rolig happening! Vet förresten inte om ni minns det men jag fick äran att bli utsedd till månadens rika kvinna här i juli. Grymt kul och ja, är ni det minste intresserade av privatekonomi (vilket alla borde vara) så ska ni in och följa Rika kvinnor.

Så var den arbetsdagen sent omsider slut! Idag sitter jag på hemmakontoret och skriver för glatta livet. Ska köra ett litet mejlrace nu och skriva lite till. Men snart är det helg!

Hur har du det där du är?