En arbetsdag i november

Hello! Hur är det? Jag har en envis migrän idag (blev lite mycket jobb igår) så är lite trött och sliten. Men det är okej, det är fredag och jag känner mig rätt så pigg och stark ändå. Ska försöka jobba undan nu så att jag får vila lite i eftermiddag så jag är i toppform för det Escape Room vi ska gå på ikväll. Så peppad! Men först tänkte jag att vi ska kika tillbaka på i onsdags då jag för en gångs skull kom ihåg att fota lite under en arbetsdag i november. Häng med!

En arbetsdag i november

On my way

Morgonen inleddes lugnt och skönt med lite bloggjobb och att prata med med en bloggkollega om den där konsten att ta betalt (varför ska det vara så svårt?!). Sedan begav jag mig ner till ett av mina favvocoffice. Klippte ett foto av universitetshuset som sträckte på sig i det svaga morgonljuset på vägen. Hur kan det ens vara möjligt att få bo i en liten stad med såhär vackra byggnader? Älskar Lund för det. Här är så fint.

2017-12-01_09-48-17

På caféet väntande en nätverksfika och supertrevlig pratstund om det här med att starta eget, blogga och mer därtill.

Make up

Sedan smet jag upp till kontoret och sminkade mig eftersom jag inte hann göra det innan på morgonen.

Office

Glömde dock fota resultatet men ja, såg typ ut som jag gjorde i måndags. Var lite tröttare och lite mer färgglad då kanske.

Girls

Sedan blev det en spontanlunch med dessa fyra coola brudar. Kvinnor som driver eget och gör det bra, det är så häftigt.

Varumärke #likeaboss

Efter lunchen väntade två timmar av varumärkesstrategi med den här bossbruden. Alltid när jag inleder den här sessionen så förvarnar jag om att man kommer gå därifrån helt slut i skallen med känslan av att ha hur mycket som helst att göra. Men också mer grundad, stärkt och framförallt med en plan för hur man ska gå vidare med sin business redan nästa dag. Det hände även denna gång och jag är så tacksam över att få hjälpa andra att förverkliga sina drömmars företagande.

Office

Sedan var det egentligen beckmörkt men här skrev jag och föreningsjobbande ett par timmar…

Dinner

Tills klockan slog sju då jag knatade hem och tittade in i den tomma kylen. Sedan tänkte jag “What would Tuvessonskan do?” och skar upp skivor av spetskål som jag strösslade med majs, massa olja, salt och rosmarin och slängde in i ugnen. Lite Oupmh och keso på det och det blev fasiken asgott. Älskar att laga mat i ugnen, älskar när det är enkelt, går snabbt och är gott. Resten av kvällen spenderades i soffan med kärleken och lite tv-spel.

Fin dag med anda ord! Gjorde du något särskilt i onsdags?

Liknande inlägg:

Föregående

Vad är framgång?

Nästa

Växtvärk, lite nya vanor och roliga möten

2 Kommentarer

  1. Stella

    Såg ut som en jätte smarrig middag!

    • Clara Löfvenhamn

      Det blev riktigt gött! Tänk ändå vad en kan utvecklas och lära sig nya saker på bara några år. Var inte så länge sedan som jag var helt handfallen i köket 😉 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se