Den första månaden med Bossbloggen

Alltså, nu är fröken här kanske lite fånig men fy sjutton vad jag är glad över att kunna skriva det här inlägget. Det betyder nämligen att Bossbloggen har funnits i en hel månad redan! Jag är så tacksam, stolt och exalterad över den här flygande starten som ni har gett mig. Fler än tusen läsare och mer än hundra likes på Facebooksidan. Det är betydligt mer än vad jag hoppades på när jag lanserade bloggen mitt i sommarsemestern. All feedback, alla kommentarer, likes och delningar och all pepp ni har bidragit med är så fantastisk. Och det gör mig om möjligt ännu mer inspirerad till att blogga järnet!

Bossbloggen Clara Löfvenhamn

Är inte bara lyckligt lottad med er fantastiska läsare och intervjupersoner som ger mig så fin energi och inspiration. Har också det bästa supportteamet i kulisserna! Foto: Zeynep Seitomer

Det var inte alldeles självklart att jag skulle orka med att starta bloggen, eller rättare sagt driva den, med min utbrändhet så nära inpå lanseringen. Men det har gått över förväntan och ingen är gladare för det än jag.

Här är några utvalda godbitar ifrån den första månadens godispåse:

Jag har även blivit intervjuad av Nina Jansdotter för webb-TV för första gången: fantastiskt roligt!

Horizon

Det är med ett underbart pirr i magen som jag blickar ut mot horisonten mot Bossbloggens framtid. Ska bli spännande att fortsätta denna resa med er och se vart vi hamnar!

Nu nalkas augusti och jag är orimligt pepp på att få se hur bloggen utvecklas under den kommande månaden. Har du några tankar, idéer eller önskemål om ämnen? Bara att hojta till!

Ha en underbar helg!

Clara

Föregående

Alkemisten: om att följa sin dröm

Nästa

BisFit: Blue suede shoes

10 Kommentarer

 1. Profilbild

  Gud vad roligt att läsa om första månaden! Jag har nyligen hittat hit och är väldigt peppad över att få fortsätta följa bloggen! 🙂

 2. Profilbild

  ISA

  Grattis på enmåndagsdagen 🙂 utifrån hur proffsig och snygg din blogg är så verkar det som du bloggat flera år ju.. undrar var detta slutar 😉 hehe.

  • Clara Löfvenhamn

   Tack så jättemycket för både grattis och de fina, fina orden – så glad du gör mig. Är också väldigt nyfiken på vart vi kommer vi kommer hamna någonstans men oavsett vart det blir hoppas jag vi får möjligheten att lära oss massor på vägen 😀

 3. Profilbild

  Ser fram emot att läsa alla kommande grymma inlägg från dig!! Bra jobbat!

 4. Profilbild

  Sara Schelin

  Vad roligt Clara! Glad för din skull. /Sara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se