Darling, I am home!

Hej, hej, hej! Hur är läget? Med mig är det superfint. Trött efter att ha spenderat hela gårdagen i bilen men det är också mysigt att få vara hemma igen. Home sweet home! Det känns som om det var länge sedan sist även om jag mellanlandade här hemma några dagar mellan Stockholm, Åre och Sälen.

Photobombed

Skulle ta en testbild för ljuset och lyckats bli fotobombad, hahaha!

Darling, I am home!

Fast, jag måste erkänna att jag egentligen inte känner mig helt semesterklar. Jag har ju otroligt svårt för att vara helt ledig. Men för varje gång som jag lyckas så påminns jag om hur skönt det är. Den här veckan har verkligen bara bestått av att äta, sova, åka skidor och sova ännu mer och jag har för första gången på ett bra tag verkligen hittat vilopulsen. Så skönt!

Det känns som om jag har tusen och en miljard saker som jag vill prata med er om nu dock. Men för min skull så tänkte jag att vi börjar med veckans planer och tar resten allteftersom. Har verkligen noll koll på vad som ska hända den här veckan så känns bra att börja i den änden, haha! Men åh, så skönt det är att vara tillbaka. Har känts sjukt konstigt att inte logga in här varje dag.

Misty mountains

Saknar redan de vita vidderna alltså. Har typ svängt helt och gått från att avsky snö till att älska det tack vare dessa dagar i Åre och Sälen.

Måndag

Eftersom vi var hemma så sent igår och jag känner mig som sirap idag så blir förmiddagen fortsatt lugn. Efter lunch kommer jag dock att bege mig ner till kontoret för att träffa, håll i er, mitt företags första praktikant. Hon ska hänga med mig i fyra veckor sammanlagt och det ska bli jätteroligt.

Tisdag

I morgon bitti väntar ett frukostevent som handlar om #meeto, kommer bli superintressant. Sedan väntar en spännande intervju, att läsa igenom avtalsförslag och sjukgymnastik.

Onsdag

Onsdagen är vigd åt att jobba ikapp mig själv efter semestern. Mejlen, bloggartiklar, mer mejl och telefonsamtal. I och med att jag blev sjuk under dagarna i Åre så har jag närmare två veckors backlog som jag gärna vill komma på bana med.

Torsdag

Samma som onsdagen egentligen men ska även fokusera lite på mitt skolarbete då. Behöver göra en massa research inför min uppsats och skriva en projektplan för den. Sedan ska jag lämna blod för första gången någonsin på eftermiddagen. Har inte kunnat göra det tidigare eftersom jag vägt för lite men nu så motsvarar jag för första gången alla kraven så då tänkte jag passa på.

Fredag

Föreningsjobb på morgonen och resten av dagen är medvetet tom för att kunna skriva. Blir fint!

Skidor!

Nu i Sälen så gjorde jag även skidpremiär! Så sablarns roligt men det förtjänar nästan ett helt eget inlägg.

Så, nu har jag i alla fall lite bättre koll på mig själv. Nu börjar det bli dags att skaffa sig det gällande allt annat också innan jag ska möta upp vår nya teammedlem. Steg ett blir att svara på era kommentarer och meddelanden. Steg två att få tillbaka kollen på allt administrativt. Steg tre att få ihop tankarna kring veckans blogginlägg. Vad vill ni läsa om? I morgon tror jag att vi kommer backa bandet lite och prata om de mest grundläggande ledarskapsstilarna enligt ledarskapslitteraturen. Är ett sådant basämne som jag har tänkt lyfta sedan jag startade bloggen men sedan har glömt av. Men nu, nu är det dags.

Hur mår du, är allt bra? Hur har du haft det medan jag varit i väg och hur ser planerna ut för veckan? Uppdatera mig gärna, känns som om jag har varit borta i evigheter.

Föregående

Semester!

Nästa

Klassiska ledarskapsstilar

4 Kommentarer

 1. Profilbild

  Åh här är det alldeles toppen! Det hände otroligt härliga och utvecklande grejer förra veckan företagsmässigt och denna vecka är det först tre dagar för att komma ikapp; Två pluggdagar hemma, en jobbdag hemma med företagets administrativa samt möte med min personal. Sedan blir det en heldag kurs i arbetsmiljö på Solvalla och en heldag på Linköpings Universitet. Det blir en kul vecka! 👌😊

  • Clara Löfvenhamn

   Grattis vad kul och shit vad spännande! Låter som en riktig pangvecka juh 😀 Blir alldeles nostalgisk bara jag hör Solvalla – gjorde min praktik där i slutet på nittiotalet 😉 🙂

 2. Profilbild

  Det låter fantastiskt med semester men så härligt att du är tillbaka med bloggandet! 😀

  Förra veckans höjdpunkt för mig var lätt att bli antagen till Förebildsprogrammet, ett ledarskapsprogram i Göteborg under två helger – fullproppade med workshops, nätverkande och föreläsningar. Så spännande!

  • Clara Löfvenhamn

   Vad glad du gör mig, är så roligt att vara tillbaka i vardagen igen 😀 Grattis och vad roligt med Förebildsprogrammet! Det vill jag höra allt om sedan när vi ses nästa gång 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se