Dags för ny nätverkstråd

Hej, hej, hej! Hur står det till? Själv är jag lite upplevelsebakis efter gårdagens heldag i Göteborg men det är härligt nog inte så farligt ändå eftersom jag ändå tog det lugnt igår, pausade mellan varven och åt ordentligt. Good work me! Känns skönt att en ändå gör framsteg. Och idag mina vänner, idag är det kalas för en nätverksnörd som jag. Det är nämligen dags för ny nätverkstråd!

Happy

Hej, hej från en upplevelsebakis person som är så glad för att du hänger här och förgyller min dag.

Dags för ny nätverkstråd

Jag brukar likna Bossbloggen vid en teaterscen med igenmurat orkesterdike eftersom jag vill att alla som vill ska kunna känna sig välkomna att delta i samtalet. Men en annan mental bild jag har av denna plats är att det är en enda stor (städad och därmed rolig) fest där man kan mingla och prata om olika ämnen på olika platser i rummet. Och en gemensam sak för alla fester är väl ändå att det ofta blir trevligare om man får ett hum om ungefär vilka andra som är där.

Läs mer: Nätverkstråd!

Så för ungefär ett år sedan så hade vi den första nätverkstråden i bloggen, och eftersom ni nu är ungefär fyra gånger så många som hänger här tänkte jag att det vore trevligt om vi gjorde en ny nätverkstråd där vi presenterar oss lite närmare. Jag vet vilka många av er är men tänker att det vore trevligt om alla ni som läser kliver fram och säger hej oavsett om ni var med förra året eller inte?! En solig söndag är förstås kanske en jättedålig dag för detta men det är ju givetvis fritt fram att kommentera här i kväll eller en annan dag och det behöver inte heller vara så långrandigt tänker jag. Snarare något i stil med:

Hej! Jag heter:

Clara Löfvenhamn.

Jag gör:

Jobbar med att utvecklar morgondagens ledare, både här på bloggen men också med hjälp av föreläsningar, utbildningar och chefsrådgivning.

Jag läser Bossbloggen för att:

Jag är en ledarskapsnörd i kubik och älskar att få snacka med er om dessa ämnen och tycker att jag lär mig nya saker om ledarskap varje vecka tack vare mitt arbete med bloggen.

När jag inte jobbar:

Så bor jag i Lund men min fästman och våra två katter. Är en före detta arbetsnarkoman som har börjat förstå tjusningen med att vara ledig och fritiden fördrivs ofta med vänner, att vara ute i skogen, spela brädspel och tv-spel och pussa på djur. Älskar att äta och dricka gott och bada i jättevarm bubbelpool.

Happy

Försökte få upp detta inlägg redan i söndags men något blev tokigt så vi kör det igen. Är det någon som söker en teknisk idiot hittar ni en här!

Vad tycks? Kan inte du också presentera dig lite kort? Ni måste givetvis inte använda de här rubrikerna – men ett hej och något kort om dig vore supertrevligt! Och vill du knyta kontakt även på LinkedIn? Skriv det med! Skulle någon vilja vara vän med mig även där är det givetvis fritt fram att lägga till mig. Men nu, nu vill jag höra: vem är du?

Liknande inlägg:

Föregående

Jennie Norén: ”Det är mitt lyckligaste ögonblick i karriären att få ha det här jobbet”

Nästa

Min somriga arbetsdag i Göteborg

12 Kommentarer

 1. Hej! jag heter Jane Tufvesson. Jag är stilcoach och driver Dress by heart. Jag vill hjälpa fler att må bra i sina kläder genom att hitta sin personliga stil. För mig betyder det att du visar vem du är och har kläder som du tycker om. Inga regler utan jag ställer coachande frågor. Just nu jobbar jag hårt med att lansera min första onlinekurs där du får lära dig att skapa din perfekta garderob. Jag läser bossbloggen för att jag tycker att Clara har en så härlig energi och för att jag själv är intresserad av ledarskap och framför allt personigt ledarskap. Jag är civilingenjör och disputerad i medicinsk teknik. Och jag utbildade mig till coach tack vare att min forksargupp hade stort fokus på ledarskap och personlig utveckling. Så nu kombinerar jag mitt stora intresse för personlig utveckling med kläder. Att vara jag inifrån och ut. När jag inte jobbar så spenderar jag mycket tid med min man och våra två barn som är sex år och 4,5 år. Och min stora hobby är att sy kläder. Främst till mig själv.

  • Clara Löfvenhamn

   Hej Jane! Så roligt att hänger här, är en så häftig resa som du har gjort och gör och det är väldigt intressant att få följa den. Har alltid velat kunna sy mina egna kläder – är det något som du kanske kan tänka dig att lära ut någon gång i framtiden? 🙂

 2. Hej hej!

  Nina heter jag och jag jobbar som VD på arkitektkontoret Sajt Arkitektstudio som jag och en kollega driver sedan sju år tillbaka.
  Utöver det bloggar jag om renovering, arkitektur och byggande på http://www.minklockaregard.se. I höst lanseras andra upplagan av boken Arkitekt 2.0 där jag är en av två författare.

  Clara och jag träffades på ett bloggevent för ett par år sen och har sedan dess träffats lite då och då i olika sammanhang.
  Jag är nybliven VD och vi har under de två senaste åren gått från två ägare till fem anställda. Därför hänger jag gärna här på Claras blogg – för att lära mig allt om ledarskap. 😊

  På LinkedIn heter jag Nina Sandahl

  • Clara Löfvenhamn

   Hej Nina! Var så fint att få fika med dig igår, du är grym och jag är så glad att vi har lärt känna varandra så jag får följa dig 😀

 3. Hej!

  Liselotte heter jag, arbetar i skrivande stund som säljare, coach och internutbildare. Jobbade nästan hela förra året som teamledare (utlånad). Teamet jag var ledare för stängdes i en omorganisation, så jag förlorade min utlånade ledartjänst då. Nu jobbar jag hårt för att på nytt få en ledartjänst. Jag brinner för både coachning och ledarskap, och trivdes väldigt bra som ledare.

  Jag läser Bossbloggen för att jag även gillar att förkovra mig i ämnet ledarskap.

  När jag inte jobbar knäcker jag extra som fotograf, hänger med mina älskade barn och man, samt bloggar! Är även en hel del i min trädgård vår, sommar och höst!

  • Clara Löfvenhamn

   Hej Liselotte! Vilken fin presentation av dig, jag håller tummar och tår för att du hittar en ny ledartjänst – vad för typ av organisation är det som du skulle vilja arbeta inom? Tycker din blogg är så mysig och snygg! 🙂

 4. Hej 😃!

  Jag heter Yvonne Kjellsson.

  Jag arbetar till vardags som ledare för utbildningar i utveckling och personligt ledarskap. Det är fantastiskt intressant och givande men jag drömmer om att vara min egen chef, så parallellt filar jag på FramtidsFöretaget 🤠.

  Där tänkte jag skapa utbildar live och on line i hur man får de där hjulen att rulla och känslan att vara god, även när livets väg bjuder på uppförsbacke. Förutom diverse utbildningar och arbetslivserfarenhet har jag egen gedigen erfarenhet av det där med uppförsbacke.

  Om det, bland annat, berättar jag i mina två (snart tre) självbiografiska böcker ☺. Jag är alltså författare också.

  Jag läser den här bloggen eftersom jag också vurmar för ledarskapsfrågor. Det fanns en tid då jag drömde om att bli chef men den är förbi 😂, jag är nöjd om jag får bestämma över mig själv 😉. Men ämnet är superintressant och jag gillar Clara och det/hur hon skriver ♡!

  När jag inte leder människor och grupper i personlig utveckling, skriver böcker eller filar på utbildningar ser jag till att ta hand om mig och att njuta av livet. Sol, bad, balkonghäng (som ikväll), resor, yoga, promenader och (förstås) kvalitetstid med barn, barnbarn och vänner.

  Jag finns på LinkedIn men är sällan där 😎. Så ett bättre alternativ för mera kontakt är Facebook.

  /☺ Yvonne

  • Clara Löfvenhamn

   Yvonne! Stort tack för all glädje och fina energi som du sprider <3 Tycker det är så peppigt att du har så många strängar på din lyra och ändå inte lever i hundranittio knyck, mycket inspirerande! 😀

 5. Alexandra J.B

  Hej!

  Alexandra heter jag och arbetar som personlig mental tränare, föreläsare och skribent. Jag har alltid drivit eget och trivs super med friheten som det innebär. Mig hittar ni på Facebook där jag heter just Alexandra J.B

  När jag inte arbetar med att hjälpa andra människor att må och fungera bättre så fokuserar jag på mig själv. Jag tycker om att yoga, umgås med vänner, mat och vin och rent allmänt njuta av livet. Två av mina största hobbys är såklart personlig utveckling och att resa.

  Jag läser Bossbloggen framförallt för att ledarskap är ett intressant ämne och att det content Clara producerar är super. Alltid lär man sig något! =)

  • Clara Löfvenhamn

   Hej fina Alex! Är så glad att vi har lärt känna varandra med alltså och så roligt att få vara motvallskärring med då och då xD

 6. Angela Doering

  Hejsan

  Trevlig idé!!

  Jag heter Angela.

  Jag jobbar som säljledare och läkemedelskonsulent (säljare) i ett veterinärt läkemedelsbolag, där jag trivs superbra.

  När jag inte jobbar älskar jag att resa och ffa resa med mina två döttrar. Nästa resa går till Kenya och Tanzania.
  Jag älskar djur, men har just nu bara en liten hund och går i ”katt-tankar”.

  Jag läser bossbloggen för att jag alltid blir inspirerad att bli en bättre ledare och med insikten att det är viktigt att ta hand om mig själv också ibland.

  • Clara Löfvenhamn

   Hej Angela! Så roligt att du är här, tycker alltid det är härligt att få ta del av dina kloka kommentarer och din input. Låter alldeles fantastiskt med resor och katt-tankar. Resor och djur är verkligen bra sätt att ta hand om sig själv på! 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se