Hej, hur står det till? Med mig är det bra. Har precis käkat frukost och ska beta av dagens jobbkvot och sedan är det dags för helg! Ser väldigt mycket fram emot det faktiskt. Behöver koppla bort jobbet efter den här veckan som har blivit rätt så intensiv trots det lugna tempot.

Dimma

I torsdags låg dimman tät över Lund och ljuset var vansinnigt vackert.

Tillbakablick

Mycket av mitt fokus har förstås ägnats åt hemtentan men det har också blivit ett gäng intervjuer, möten och säljsamtal. Så det känns som att veckan å ena sidan har varit evighetslång samtidigt som den rusat förbi. har inte hunnit med riktigt lika mycket jobb som jag skulle önska men det fick det vara värt för att få in tentan tidigt och ha en ledig helg i stället.

Veckans bästa

Veckans möten var guldkantade. Jag har fått en ny samarbetspartner till bloggen som jag ser fram emot att få introducera er till, att äta lunch med en blivande ledare var grymt inspirerande och alla möten och intervjuer som jag har gjort innebar en fantastisk energiboost. Har så mycket bra material samlat nu att jag knappt vet vad jag ska börja skriva eftersom jag vill göra dem alla på en gång! Annat fint var att få fika med en vän som betyder mycket, att bli klar med tentan och att inte bli helt sänkt av sjukgymnastiken.

Fika

Det har blivit rätt mycket häng på kontoret och mitt stammisfik i veckan, bland annat med lillebror som varit i London och haft roligt.

Veckans sämsta

Att livet kan vara så in i helvetes jävla orättvist och sorgligt. Jag är inte drabbad personligen men blir berörd när människor som jag bryr mig om är det.

Veckans utmaning

Den här veckan har jag bestämt mig för att lära mig att äta gröt. Närmare bestämt havregrynsgröt och jag måste säga att jag är knockad av alla tips, goda råd och kunskaper som ni har delat med er av på Instagram till mig i detta ämne. Jag har alltså aldrig gillat gröt men velat kunna äta det länge. Nu är det dags och jag har börjat med små, små smakportioner och jag testar mig fram med alla olika toppings som jag har fått tips om. Hoppas att det går vägen!

Soft

Eftersom eftermiddagen i både tisdags, onsdags och torsdags innebar tentaskrivande så har det blivit mycket bekväma kläder i veckan. Allt för att skapa en snäll pluggmiljö och en dag innebar det stickat, tights och favvokängorna.

Framåtblick

När jag har jobbat klart så ska jag 1. göra lite research inför eftermiddagens och kvällens projekt och 2. slappa järnet tills det är dags att åka i väg till kompisfamiljen. Väl där så ska vi börja spela Dungeons and Dragons vilket ska bli så in i *biiip* roligt. Har alltid varit nyfiken på det spelet så är orimligt pepp på att få prova på det.

Veckans ledarskapstanke

Den här veckan har jag funderat mycket på det privilegium som jag har att få följa så många olika ledarskapsresor och så många coola (blivande) ledare och entreprenörer. Det är få saker som får mig på lika gott humör snabbt som att få ta del av era tankar, erfarenheter och funderingar.

Hur har din vecka varit? Har du haft det bra?