Dagarna i Stockholm

Hallå! Hur mås det? Här är det helt okej även om jag, som vanligt nu för tiden, är en tröttmössa. Blir till att slappa och sova hela eftermiddagen sedan. Ladda energi.

Home

Igår var en sådan kväll där jag först, när jag lämnade Stureplan, tänkte “åååh, vad roligt det vore att göra något”. Men under min promenad genom Gamla Stan steg för steg insåg att “näää, jag åker hem och lägger mig i stället”. Väldigt skönt att tillbringa kvällen i soffan/sängen.

Tillbakablick

När jag tänker tillbaka måste jag säga att det här veckan har känts… Jättelång! Är nog bara för att det har hänt så sjukt mycket, haha. Alltifrån en föreläsning om offentlig upphandling och kontorshäng till Stockholmsresa, YouTube-projekt, möten och långa promenader genom Gamla Stan.

Veckans bästa

Känslan av att dra igång ett projekt som känns sådär infernaliskt roligt och att det bara klaffar. Jag och Maria har inte setts många gånger förr men det är så kul att få göra detta ihop. Alla ljuvliga fikor och träffar som bäddar in min själ i ett tjockt lager av bomull och er underbara pepp på samarbetet med Bygg ditt drömföretag. Men också vetskapen om att tempot snart kommer lugna sig ännu mer.

Vlogging

Missade som vanligt att fota oss in action men såhär såg det ut när vi riggade upp allt!

Veckans sämsta

Tröttheten, känslan av att behöva gråta fastän man inte kan och känslan av att inte hinna med allt man ville. Fast nä, det sämsta var att få ta del av en väns vansinnessorgliga besked. Livet alltså – fy fan vad hårt och svårt och orättvist det är ibland.

Veckans utmaning

Att ta det lugnt när orken tryter fastän jag är här och då “borde” passa på att träffa så många som möjligt och vara så produktiv som möjligt.

Karin Zingmark

Här har vi ett av veckans stora guldkorn: Karin! Vi träffades på Internet i Fokus för första gången och nu igen under Ledarskapsdagarna och som jag är glad för det. Så varm, klok och härlig människa och när vi pratade kom jag på mig själv att tänka att det nästan (men bara nästan) är synd att hon inte jobbar som chef idag ty hon är en fantastiskt sådan.

Framåtblick

Nu väntar lite mer jobb, sedan ska jag vila i mängder och njuta av sommar-Stockholm.

Veckans ledarskapstanke

Jag har ju kört Insta TakeOver hos LedarskapHälsa den här veckan och pratat om hur en kan jobba mer hållbart. Superkul! Jag gillar verkligen Insta Stories mer och mer ju mer jag jobbar med det. Det är också första gången jag kör ett tema över en hel vecka och det har varit intressant att samtidigt då granska sig själv och reflektera över hur hållbart jag själv jobbar. Slutsatsen? Jodå, jag blir bättre på det och jag har ändå gjort framsteg med att reglera balansen mellan min gas och bromspedal.

Hur har din vecka varit? Har du haft det bra?

Liknande inlägg:

Föregående

Framgångsevent

Nästa

Hur blir man digital nomad?

4 Kommentarer

 1. Nu börjar känna mig som “människa igen”.
  Tidigare i veckan kände jag mig sååå skör…
  Din text; “Tröttheten, känslan av att behöva gråta fastän man inte kan”, var jag förutom att jag faktiskt grät. Flera gånger.

  Men som sagt, uppåt framåt! 🙂

  • Clara Löfvenhamn

   Usch och fy vad tråkigt att höra – men vi kan samtidigt inte heller vara glada jämt. Bra att du gråter dock! Funderade på när jag skrev det om det inte egentligen hade varit bra att få utlopp för dem så man inte sparar dem och får en sorgpöl i stället. Skickar mjuk pepp och styrkekramar till dig!

 2. Jag har haft en bra vecka. Det bästa är att jag är ledig nu ända till midsommar och jobbar den helgen och sedan har semester i tre veckor! Underbart ju!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se