God morgon mina fina vänner, hur står det till? Med mig är det bra tack. Lite trött men det får man väl vara när man har jobbat nu i helgen. Det har med andra ord inte varit så mycket ledigt men den lediga tid som rått har i gengäld var asmysig. Har spelat tv-spel, brädspel, grillat och rent utav varit så uttråkad att jag har bakat. Den ni! Lyckades sno ihop både en smulpaj och en chokladsockerkaka igår medan lördagens “havrekakor” aldrig fick se dagens ljus, hähä. Men skönt att få ha lite tråkigt med så en kan samla kraft inför till “the busy, busy little bee”-mode som kommer att krävas av mig i princip hela veckan.

Rackare

Ett av spelen vi körde igår var Rackare och jaaa… Vad ska jag säga om det spelet? Har nog aldrig skrattat så mycket under en spelomgång förut. Det var sjukt och det var roligt.

Måndag

Förutom två intervjuer idag så är det fullt ös med bloggjobb, admingrejer och skolarbete. Nu är uppsatsarbetet i full gång och jag kommer att ha tio olika intervjuer den närmaste veckan plus jobbet med att transkribera dem. Tur att det är typ världens bästa ämne vi pratar om (att bli och jobba om chef), då blir man pepp även om man också ser berget av arbete framför sig.

Tisdag

Är det Starta Eget-mässan, ska bli roligt att gå dit i år igen. Kommer nog dock bli en kortare visit i år eftersom det är så pass mycket att göra. Plus att jag har två intervjuer till under eftermiddagen och kvällen.

Onsdag

På onsdag blir det nog bara fokus på intervjuer och mer transkribering. Är kanske inte jättekul att ta allt såhär på en gång men vill gärna ha allt material insamlat och klart så snart som möjligt.

Torsdag

Dagen inleds med sjukgymnastik och sedan får vi se hur jag mår efter det. Förhoppningsvis orkar jag göra något vettigt!

Fredag

Då kommer jag att rymma iväg till Malmö för att co-worka med Malin (Fnulan), sedan blir det en nätverksträff och förmodligen lite mer transkribering.

Otto och Sigge

Två som inte hade roligt utan i stället låg och tyckte vi var astråkiga som inte lekte med dem var dessa två små sötnosar: Otto och Sigge. Kommer ni ihåg hur liten och fluffig Otto var när han kom? Nu är han stor och fluffig!

Eftersom jag hade så mycket tekniska strul förra veckan så var det inlägg jag aldrig hann lyfta upp i bloggen: att det är viktigt att fika. I mitt tidigare arbetsliv så gillade jag inte att fika eftersom jag tyckte det gjorde mig ineffektiv eftersom jag tappade fokus på det jag gjorde. Men det är ju prick därför som fikan behövs. Sedan tänkte jag att vi skulle snacka lite om stress också, detta ständigt aktuella ämne. Nog om det! Nu ska jag sätta mig ner och äta frukost, sedan är det dags att smyga igång dagen.

Hur ser dina planer ut för veckan? Är det fullt ös som gäller eller blir det lugnt och skönt? 

Liknande inlägg: