Brister i planeringen

Hallå! Hur är läget idag? Med mig är det fint. Bestämde mig för att slow starta min måndagsmorgon och sitter och äter nybakade scones medan jag skriver dessa rader. Friheten att göra vad man känner för i stunden är en rejäl lyx! Och kan för min del behövas lite extra eftersom jag har ett par brister i planeringen den här veckan.

Brukar vara sylvass på att planera mina veckor på ett bra sätt men ja, den här misslyckades jag med totalt. Förmodligen för att jag inte tog på mig min egen chefsmössa ordentligt och dessutom glömde skriva upp saker i kalendern. Som tur var är de värsta lösa trådarna redan fastsydda igen och även om det är långtifrån optimalt får det vackert fungera ändå. Vill helst undvika att krångla med andras scheman om det är jag som ställt till det.

Working

Kommer som vanligt bli en del kvalitetstid med den här vyn.

Måndag

Idag ska jag äta lunch och spendera eftermiddagen i Malmö. Blir att skriva, skriva, skriva hela eftermiddagen lång vilket ska bli jättemysigt! Dagen avrundas med en fika med en tjej som jag träffade på fotograferingen för Rika kvinnor.

Tisdag

I morgon så ska jag skriva, fota, ha ett möte i Malmö och gå på sjukgymnastik i cirkus den ordningen. Blir en lugn dag eftersom det på…

Onsdag

… är dags för Internet i Fokus. Kommer att jobba där även den  här gången med att skriva artiklar från föreläsningarna vilket ska bli jätteroligt. Är ett grymt ställe att få uppdaterat sin omvärldsbevakning på! Efter eventet är det sedan dags för nästa Framgångsevent så det blir en lång men rolig dag.

Torsdag

Förmiddagen blir stillsam eftersom jag lär jobb en elva-tolv timmar på torsdagen efter att ha tränat på tisdagen. Sovmorgon och återhämtning är med andra ord schemalagt. Sedan har jag två möten på eftermiddagen, båda lär bli supertrevliga och ett av dem hoppas jag också kan bli utvecklande för min bok!

Fredag

Hoppas och tänker att den här fredagen – precis som för förra veckan ska bli lugn, stillsam och ge mig chansen att få jobba ikapp allt det som inte hanns med under veckan.

Selfie

Hej, hej från tåget på väg till Malmö. Vi ses snart igen!

Här på bloggen blir det som vanligt en blandad kompott, varav två av dem har rätt stora konsekvenser på mitt arbete. Den första handlar om att Bossbloggen och den andra om mitt sätt att arbeta. Spännande va? Sedan är det såklart dags för nyhetssvep också. Du hänger väl med?

Hur har du det i veckan? Kommer allt gå enligt plan eller det blir som för mig att göra det bästa av situationen?

Liknande inlägg:

Föregående

Guldkorn och stunder jag minns

Nästa

En spricka i glastaket

2 Kommentarer

  1. Torsdagen var speciellt trevlig – avslappnad stund tillsammans på Cafe Italia – så roligt att chatta med dig. Take care !

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se