Bossbloggen i november

Alright, som vanligt känns det som om det var igår jag gjorde sammanfattningen för oktober på bloggen. November gick med hiskeligt fort och har varit så lärorik. Tuff, utvecklande och intensiv. Som jag skrev häromveckan så känns det som att jag har haft konstant växtvärk hela månaden. Ska vi kika tillbaka på Bossbloggen i november och se hur det såg ut?

Clara Löfvenhamn från Bossbloggen

En trött med glad styrelseledamot efter att styrelsens haft kick off i två dagar! Foto: Jacqueline Wester

Bossbloggen i november

Månaden började ju med att jag blev vald som vice ordförande för Inflencers of Sweden och sedan har det bara rullat på. Vi har ju bland annat pratat om när du är chef på distans och konsten att delegera.

En av er läsare berättade om drömmen att bli egenföretagare och det var så kul att få höra vilka personlighetstyper ni är enligt det förkortade Meyer Briggs-testet.  Jag blev förbannad över att det finns några med tomtar på loftet som tycker kvinnor minsann borde “finna sig” i att få oombedda händer på låret. Men, nä det ska vi givetvis inte.

Bloggbrudar

Fina Astrid bjöd in till sin hemmarestaurang och bland annat JoannaSarah och Emilia kom dit. Sjukt mysig kväll!

Mest läst blev faktiskt mitt bloggsamarbete med Redfellas om hur franchise kan vara en tryggare form av egenföretagande. Och jag är så glad över all fin feedback som ni har gett mig för den artikeln. Tack för det! Det är så viktigt för mig att de samarbeten som jag gör ger er något. Oavsett om det är nya kunskaper, någon förmånlig deal eller bara nya tankar, idéer och bra content. För precis som vi pratar om i InoS och som jag givetvis också tar upp när jag föreläser om Influencer Marketing så ska samarbeten vara en win-win-win för för samarbetspartnern, Bossbloggen som plattform men framförallt er.

November

Under månaden som gick har jag också varit rätt så ledsen, om än mest för andras skull. Avskyr när människor mår dåligt och när det är nära och kära som drabbas smyger det sig lättare in under skinnet på en. Tur då att skogen kan ge en lite andrum.

Som jag nämnde innan har det var en utmaning att hinna med och runt med allt. Men samtidigt har det också skänkt mig en extra trygghet att jag klarar av det. Det är utanför komfortzonen som vi växer och utvecklas och jag har verkligen levt på dess gräns konstant den senaste tiden. Så nu se jag fram emot att få förbereda inför lite julledighet och samtidigt börja blicka framåt mot nästa år.

Så, november med tre ord för mig blir: tuff, utvecklande och lärorik. Vilka tre ord hade du valt för att beskriva din novembermånad?

Föregående

Nina Widtskiöld: “Ingen gör alla rätt som chef”

Nästa

Vecka 49

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Intressant vinkel med tre ord som utmärker en månad! För mig blir det isåfall andas, landa och tillbakablickar som fångar november månad anno 2017. 🙂

    • Clara Löfvenhamn

      I bland glimtar det till även i detta hjärnkontor 😉 😀 Vilka bra ord för ditt november. Hoppas och tror att mitt december kommer gå i den andan. Det hade känts som en fint avslut på året 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se