God morgon! Hur mås det? Själv sitter jag på tåget på väg till Växjö och ska strax läsa ett varv till i uppsatsen som jag ska opponera på i eftermiddag. Men först tänkte jag att det vore lite orättvist om vi inte lyfte fram höjdpunkterna av december månads bloggartiklar. Det har ju ändå blivit nästan en sammanfattning varje månad under 2017.

December

Tänk, i december hade vi några millimeter snö också. I två dagar. Galen kontrast gentemot Norrlandsbloggarnas snödrivor!

Bossbloggen i december

Tycker ändå det är lite fint att månadens mest lästa inlägg blev artiklarna:

Men också Petra Åkerbloms årskrönika: Vi är starka tillsammans. De fyra artiklarna utgör ju tillsammans ändå essensen av hela Bossbloggen. Kloka och coola ledare, vår strävan efter att lära oss mer om ledarskap, vikten av nätverkande och att vara närvarande och hur vi kan vara oss själva i våra karriärer.

Är så tacksam att ni hänger här, för att ni kommenterar, mejlar och låter mig få lära känna er både digitalt och IRL. Tack! Och ha en kick ass helg när det är dags för det. Njut för mig med som ska sitta i skolbänken hela eftermiddagen/kvällen idag och morgonen/förmiddagen i morgon. Roa mig gärna med att berätta om helgens planer: blir det lugnt och stilla? Något spännande? Socialt?

Stor kram!

Liknande inlägg: