Better Bloggers Meet i Malmö

Hej och hallå världen! Hur är läget idag? Här är det lite upp och ner, bak och fram och ut och in. Men det känns bra ändå förutom att förkylningen som hängt med mig i två veckor nu blev värre igen i går kväll. Så det är bara att försöka ta det så lugnt som möjligt de närmaste dagarna. Och apropå igår så var det dags äntligen dags för Better Bloggers Meet i Malmö. Det är få saker som är så peppande som att få träffa ett gäng smarta och drivna brudar. Nu var jag knappast i mitt livs form igår men för en gångs skull var ju bloggeventet på hemmaplan. Det gör det lite enklare att styra upp att ses igen framöver.

Alexandra Bylund och Linda Hörnfeldt på Better Boggers Meet i Malmö

En föreläsning med goda råd

Efter den fina soppan som serverades så körde Alexandra och Linda en liten föreläsning och Q&A om bloggande, content marketing och hur vi influencers bör tänka när vi tar betalt.

Deras tips var bland annat: content marketing är en högaktuell möjlighet för oss influencers att tjäna pengar inom. Gör endast samarbeten med företag som du genuint gillar och sist men inte minst acceptera aldrig produkter som betalning för en länkning. Det sistnämnda kommer bara ge dig merarbete och problem. Dels eftersom du måste skatta för produkterna men framförallt för att ingen kan dricka schampo till lunch.

Senast i morse såg jag ett företag fråga i en Facebook-tråd om hur man går till väga för att “skicka ut kläder till folk i utbyte mot ‘reklam’ på deras sociala medier”. Att vi som bloggare och influencers vet vårt värde och på ett sjyst sätt utbildar företag i detta är verkligen a och o för en sund och framgångsrik bransch.

BB Meet Malmö

Fokuserade lyssnare! Smäller av på hur snygg Elin är i sin kepa.

BB Meet Malmö

BB Meet i Malmö

BB Meet Malmö

Vilket sedan ledde vidare till mingel och småsnackande om bloggande, tatueringar och än mer bloggande. Är Christine som tagit de sista två bilderna ovan. Här ser ni bland annat Therese som har bloggen Nu bygger vi om en lada (min husabstinens blev inte mindre efter att ha läst runt i den), Emilia (som jag hoppas börjar blogga mer snart), Mirijam och Nellie. Stort tack allihop för en trevlig kväll!

Så vad tycker du om att bloggare och influencers gör samarbeten med (eller är ambassadörer för) olika varumärken och tar betalt för det? 

Liknande inlägg:

Föregående

Jobba effektivt hemifrån

Nästa

Höstens färgexplosion och fyrverkeri

14 Kommentarer

 1. Profilbild

  Jag har ju en blogg, jag är bara inte aktiv på den för tillfället 😉

 2. Profilbild

  Håller med på alla punkter! Riktigt trevlig kväll. Jag skrev också om det idag, hehe 🙂

  Och hur mår förkylningen? Du får ta och kurera dig i helgen! Kram!

  • Clara Löfvenhamn

   Yay! Ska smita in och läsa 🙂 Förkylningen är som den är men ja, det får bli ännu en stillsam helg så kroppen får en chans att utrota den helt 😀 Kram!

 3. Profilbild

  Samarbeten är såklart skitbra – särskilt om man följer de råden som Alexandra och Linda pratade om! 🙂 Trevlig kväll ni verkar ha haft!

  • Clara Löfvenhamn

   Ledsen för supersent var – men din kommentar hade råkat hamna i skräpkorgen. Det var verkligen en supertrevlig kväll – även om man lär känna varandra via bloggarna så är det kul att ses IRL också 😀

 4. Profilbild

  Älskar sånna här inlägg. Vad trevligt det verkade vara! Hoppas vi får till fler sånna i Stockholm och att du kommer hit snart igen 🙂 <3

 5. Profilbild

  SÅ himla kul att se dig igen! Tack för att du kom och krya på dig! <3

 6. Profilbild

  Verkligen kul att ses live! Hoppas förkylningen blir bättre snart. Vi hörs! Kram

 7. Profilbild

  Så bra intiativ!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se