Hejsan! Hur är läget? Med mig är det toppen. Jag är på coachutbildning idag och det är som vanligt lika delar görtrevligt som utvecklande. Min morgon blev allt annat än jag tänkt mig så därav att jag inte hann skriva nu på morgonen som jag brukar. Men bättre sent än aldrig säger man väl? Så hej! Vad sägs om en att ta en snabb titt på veckan som kommer?

Dreams of a dog

Jag kan inte berätta vad vi har gjort här på förmiddagen men den här söta högen med mjukisdjur med den här lilla (blinda?) vovven var för söt för att inte fastna på bild.

Måndag & tisdag

Idag och i morgon så är det fullt fokus på coachutbildningen. Så roligt och jag njuter verkligen i fulla drag av att hänga här.

Onsdag

Onsdagen är lugn och obokad eftersom jag vill kunna jobba ikapp de första dagarnas frånvaro. Hoppas på en superproduktiv dag!

Torsdag

Torsdagen är också obokad om än av en helt annan anledning: det är nämligen dags att ha en officiell bokskrivardag. Är så pepp på det alltså, vill verkligen bara sätta fart med alla olika idéer jag har kring den.

Fredag

På förmiddagen är det dags för sjukgymnastik, sedan har jag ett möte efter lunch

In the green

Känns som om jag skriver det varannan dag numera men jag är så taggad och så glad över livet generellt just nu. Är så uppfylld av pirret av att (förhoppningsvis) grymt roliga saker väntar runt hörnet. Himla härligt!

Här på bloggen är allting ovisst eftersom min morgonplaneringsstund gick upp i rök. Men jag hoppas på att kunna publicera ett nytt avsnitt i Möt en boss och resten… Ja, det får vi se!

Hur ser dina planer för veckan ut? Händer det något kul?