Hej och hå och en flaska med… Ingefärsshot? Mhmm, stämmer rätt bra. Är vad som förbrukas mest här just nu. Hur är läget med dig? Som du hör är det rätt så tramsigt med mig. Min lediga dag blev visst en sjukdag och jag har knappt pratat med någon annan än katterna på hela dagen. Sådär spännande. Men! Jag måste ändå säga att jag är glad att jag har börjat vila redan när jag märker av sjukkänningarna. Mår redan mycket bättre så kommer att få jobba i morgon igen.

Clara Löfvenhamn från Bossbloggen intervjuas i Arbetsplatspodden

Så istället för att skriva en artikel åt er tänkte jag i stället erbjuda dig möjligheten att få lyssna på min stämma i nästan en hel “timma”. Andreas, aka Hälsorådgivaren, intervjuade mig till Arbetsplatspodden i förra veckan och idag släpptes resultatet. Så, vill du höra mig snacka loss om ledares roll och ansvar för arbetsmiljöfrågor, vilken ledarskapsbok som betytt mycket för mig och mer… Lyssna in avsnittet här!

Själv ska jag återgå till att vila lite till. Är svårt att hålla sig på mattan och inte börja jobba när huvudet klarnar och energin kommer tillbaka men så får det vara. Hälsan går först och är det viktigaste som vi har. Inte minst som egenföretagare. Ha en fin kväll och berätta gärna vad du tyckte om poddavsnittet när du har lyssnat på det!

Liknande inlägg: