Ja, vad säger man? Äntligen helg?! Den här veckan har varit toppenbra och sedan kom fredagen jag helst vill glömma och nu är jag så redo att bara hålla helg.

Bubblor

Det har blivit mycket bubbelvatten i trädgården i veckan.

Tillbakablick

Överlag så hade veckan varit solig, lugn och kreativ tycker jag. Har varit extremt trött och behövt sova på eftermiddagen nästan alla dagar vilket 1. inte är likt mig och 2. bra att jag gör om det nu behövs.

Veckans bästa

Att jag, överlag, har lyssnat på kroppen och jobbat lugnt och produktivt. De fina mötena som jag skrev om i veckan och att jag har börjat få hjärnutrymme att tänka kreativt och komma på idéer till mina framtida projekt. Det är superroligt! Men också att få ha så grymma personer omkring sig som levererar när det behövs.

Selfie

Behövde fota till ett nytt körkort häromdagen. Kul. verkligen superkul. Varför blir en aldrig bra på sitt körkortsfoto?

Veckans sämsta

Den drygt fjorton timmar långa arbetsdagen igår var inte att leka med. Men som tur var slutade den lyckligt!

Veckans utmaning

Att inte låta sig svepas med i känslostormarna som uppstår när man är under press och saker går fel. Är sjukt glad över att jag lyckades hålla mig någorlunda kall och gå in i “problemslösar-mode” i stället för att bara slänga mig på golvet och skrikgråta lite. Inte minst när problemen spiller över på annat (typ gårdagens uteblivna blogginlägg) och man känner sig dåligt för att man inte håller det man har sagt. Men när saker skiter får man hårdprioritera och då blev sjukgymnastiken viktigare än att publicera blogginlägget även om det sistnämnda tar en kvart jämfört med en timmes träning.

Arena

Satte min fot på en fotbollsarena för första gången här i torsdags. Den var … Blå.

Framåtblick

Det blir en del jobbade här i helgen men i små fokuserade stunder. Sedan blir det också en hel del ledigt. Ska slappa i solen så mycket som möjligt och idag ska vi hälsa på vänner som nyligen fått barn och jag ska snusa bebislukt så lungorna nästan sprängs. Det toppat med lite brädspel och familjemys känns lovande för helgen.

Veckans ledarskapstanke

Handlar om trygghet! Men det är så många tankar att det får bli en längre bloggartikel om det framöver. Men sedan har jag också funderat rätt mycket kring stress och hur mycket våra stressade och därmed osympatiska hjärnor egentligen ställer till med i vår vardag. Hur många konflikter och problem uppstår i onödan för att vi slutar kommunicera och möta varandra på riktigt för att vi är stressade? Intressant tanke va? Är det någon av er som kan känna igen er i det?

Berätta, hur har din vecka varit? Har du fått njuta av solen eller den har mest varit till besvär?

Liknande inlägg: