Hej allesammans, hur mås det? Med mig är det bra tack. Jag sitter här och ömsom utvärderar året som gick och ömsom blickar framåt mot 2020. Tänk… Nu har ännu ett bloggår passerat och det är nu 3,5 år sedan jag startade Bossbloggen. Kommer som vanligt att skriva en årskrönika som nog kommer ut på söndag men just nu skulle jag behöva ha din feedback. Vad säger du om bloggåret som gått och det som komma skall?

Ännu ett bloggår har passerat konstaterar Clara Löfvenhamn från Bossbloggen
Vilken tur att jag startade Bossbloggen va? Haha. Så läskigt och stort detta kändes för fyra år sedan och idag känns det som om jag alltid har jobbat med det jag gör.

Ännu ett bloggår har passerat

När jag blickar tillbaka så känner jag att den här blogghösten framförallt har känts riktigt, riktigt bra från min sida. Det har varit intressanta artiklar, spännande ämnen och intressanta intervjupersoner även om jag förstås också alltid ser flera utvecklingsmöjligheter här. Och såklart är det viktigt att det känns bra för mig att driva bloggen, det är ändå en -isch halvtidstjänst att skriva här. Men viktigast är trots allt vad du tycker om den! För mig är det nämligen enormt viktigt att det jag gör här, och överallt annars, är relevant. Dels för att det kräver mycket tid men mest för att jag vill att du som läser ska känna att det ger dig något. Nya kunskaper, nya perspektiv, idéer eller utveckling.

Den feedback jag har fått sedan jag startade bloggen är att de allra flesta gillar att jag både har de här faktaartiklarna och intervjuerna och samtidigt skriver mer personliga inlägg däremellan. Så tänkte jag såklart fortsätta med även framöver. Däremot skulle jag vilja veta vad du tycker och tänker om följande frågor:

Vad gillar du med Bossbloggen och varför hänger du här?

Vad vill du läsa om nästa år?

Finns det något som du saknar eller vill se mer eller mindre av?

Vill du svara här i kommentarsfältet får du gärna göra det! Eller om du hellre vill skicka mig ett mejl på clara@bossbloggen.se så får du gärna göra det. Oavsett vilket hade jag verkligen, verkligen uppskattat att få din input. Vill ju inte riskera att jag sitter här i mitt tornrum och killgissar vad du tycker och tänker.

Tack för att du är med här! Tack för att du läser, kommenterar, mejlen och meddelandena som jag får. Det betyder så mycket för mig och jag hoppas att vi får fortsätta hänga även under nästa år.