Ännu en kortvecka

God morgon! Hur är läget? Med mig är det bra tack, lite träningsvärk efter gårdagens stund i dressyrsadeln men som själen tjoade av glädje att kunna rida igen. Mmm, ska försöka leva på den känslan hela veckan. Ännu en kortvecka står ju framför dörren och jag kommer att gå på min nya, nedskalade plan för jobbet den här veckan.

Ponny
Den söta lilla hästen som tydligt tänkte “om jag fortsätter äta såhär så kanske du går din väg och låter mig vara ifred” när jag kom för att hämta in henne.

Måndag

Idag blir dagen då jag gör lita allt möjligt. Sjukgymnastik på morgonen, skriva, göra adminjobb, kika på ett hus och skriva lite till.

Tisdag

Ska jag vara ute på kunduppdrag samt göra två intervjuer för skoluppsatsen.

Onsdag

Kommer ägna några timmar åt skolarbete men utöver det tänkte jag prisa helgdagen.

Torsdag

Kommer nog hänga i Sjöbo större delen av dagen och jobba.

Fredag

Jobba framför datorn och så avrundas veckan med ledarskapscoachning.

Road
När jag körde hem var jag tvungen att bara stanna till och fota allt det gröna. Våren kom verkligen med besked nu.

Så det är planen för veckan det. Planen för bloggen finns den med. Hoppas på att vi får läsa ett nytt avsnitt i Möt en boss och lite annat smått och gott.

Hur ser dina planer ut för kortveckan? Ska du göra något särskilt?

Föregående

Livet är en åktur med en aspackad chaufför

Nästa

Fullständigt dagvill

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Men så härligt att få komma upp på hästryggen och rida. Som jag vissa dagar längtar efter det. Skönt med en kort vecka. Har missat vad du pluggar för något?
    Jag är ledig idag från jobb men ska sitta med mina studier. Och så ska jag redigera ett träningspass pilates som ska komma upp på bloggen. Barnen är lediga från skolan så skulle vilja göra något med dom också. 🙂

    • Clara Löfvenhamn

      Ja, det var så roligt! I sadeln känner jag mig hemma 😀 Läser sociologi så att jag ska få en examen i sociologi med specialisering ledarskap och organisation nästa vår. Definitivt en utmaning att hinna med det just nu men ska bli så skönt att bli klar. Vad kul med ett nytt träningspass! Det ska jag absolut spana in. Tränar inte pilates just nu men är så sugen att prova på det när min rehab-plan tillåter det 🙂 Hoppas ni fick en fin röd dag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se