And she is back among the living! Hej kompisar, hur mår ni? Jag hoppas ni alla mår bättre än vad jag har gjort sedan sist. Det där lilla halsontet ledde till en virusinfektion med typ fem dagars feber och lungor av sten. Fy fasiken, jag tror aldrig jag har svettats så mycket i hela mitt liv som jag gjort dessa dagar. Men igår hörrni, då vände det äntligen och nu är min utmaning att ta det lugnt även om jag är rastlös och vill möblera om hela huset i ren tristess. Jag som längtade efter att börja jobba i måndags har om möjligt ännu mer jobbabstinens nu, haha.

Outfit

Vi kom i alla fall ut för att fira vår fyraårsdag innan jag däckade och det var helt galet gott och mysigt. Tapas for the win!

Har dock lyckats rätt bra med att inte jobba eftersom jag har varit för sjuk för att kunna göra det. Så för att bromsa mig själv och inte kasta mig rakt ut i massa jobb nu de närmsta dagarna så får jag bara skriva blogginlägg. Känns som ett fint upplägg och jag ska göra mitt bästa för att inte överanstränga mig så jag kan jobba som vanligt på måndag igen.

Så, eftersom min tidsuppfattning är helt skev känns det som evigheter sedan vi pratades vid. Hur mår du? Hur har du haft det? 

Liknande inlägg: