God morgon! Hur är läget? Med mig är det finemang, är rejält peppad på att Almedalsveckan är igång nu även om här är kallt som in i det. Jag, med många andra här, tycks onekligen glömt bort hur svensk sommar kan kännas när jag har packat resväskan. Men, men det får bli mycket promenerade och minglande för att hålla uppe värmen. Att det kommer bli intensiva dagar råder det inga tvivel om även om jag har en väldigt chill inställning till hela veckan och kommer ta rätt mycket som det kommer.

Freedom

I går möttes jag och Linda (Resa Medvetet) upp och vandrade staden runt och fotade. Så kul när det i sällskapet är helt normalt att stanna plötsligt var femtionde meter för att man har hittat en snygg vinkel. Foto: Linda Engström

Almedalsveckan

Måndag

Nu på förmiddagen väntar ett panelsamtal om att locka fler kvinnor till manliga branscher som jag tänkte gå på. Efter det blir det mingel, bloggjobb och lite vila innan jag kommer varva möten med seminarier som tidningen Chef anordnar och eventuellt ett från Dagens Samhälle om hur man styr med tillit. På kvällen anordnar Djurens Rätt ett vegomingel som jag tänkte gå på också.

Tisdag

Morgonen inleds med att jag ska vara med i ett panelsamtal om influencers kommer bli vägen till förstagångsväljarna och efter det tycks det bli en intervju med SVT. Om jag hinner blir det sedan ett seminarium om vilken chef unga vill vara i morgondagens samhälle och på eftermiddagen velar jag fortfarande mellan ett par olika seminarier som alla har med framtidens arbetsmarknad och hållbart ledarskap att göra. Vi får se vad det blir! Behöver fota lite bilder med.

Onsdag

Vet ni?! På onsdagen fyller Bossbloggen två år. Har tyvärr inte hunnit styra upp ett regelrätt firande för det (som jag gjorde förra året) men hur galet fort går inte tiden? Well, samtidigt som det känns som om jag alltid har jobbat med detta. Onsdagens schema är ännu lite oklart men på kvällen väntar dels ett mingel som heter Lite mycket (mingel) nu samt DJ Battle.

Torsdag

På förmiddagen blir det ett seminarium om ledarskap 2030 – att leda på kanten till kaos och sedan är det dags att hoppa på båten till Stockholm.

Fredag

Kommer att ägnas åt att resa hem till Skåne igen! Och vila, haha.

Tent

Vi är ett stort gäng som bor helt fantastiskt här inne i Visby i ett hus från 1200-talet med de mest fantastiska vinklar och vrår. Otroligt mysigt gäng och häng, bland annat i det här fina tältet som finns i trädgården. Foto: Mina Lengnered

Här på bloggen kommer det bland annat bli dags för del nummer två av serien Bygg ditt drömföretag men vi ska givetvis också se tillbaka på vad Bossbloggens andra levnadsår har inneburit och givetvis och sammanfatta lärdomarna härifrån Almedalsveckan.

Hur ser dina planer ut för veckan? Händer det något kul? Är det någon av er som är här på Gotland? 

Liknande inlägg: