700 blogginlägg senare

Bossvänner! Kan vi stanna upp ett slag och reflektera över att det här är det sjuhundrade inlägget som jag skriver här? Snart 2,5 år efter att Bossbloggen lanserades står vi här, 700 blogginlägg och 2780-isch kommentarer senare. Shit, som det har hänt saker på den här tiden. För fem år sedan fick jag den avmätta responsen: “jaha, och hur ska du kunna utbilda chefer?” när jag pratade om min dröm att få jobba med det högt. Nu är det prick det jag gör och sedan jag startade bloggen kan jag räkna antalet gånger som jag har fått den frågan på ena handen. I stället uppenbarar det sig fler och fler roliga samarbetsförfrågningar och möjligheter som jag knappt hade kunnat drömma om.

Bossbloggen Clara Löfvenhamn

Tror Zeynep knäppte den här bilden på mig inför att jag skulle starta bloggen. Den hade ju nästan kunnat vara tagen idag? Har lite längre hår bara. Eller nä, saknar de där skorna i min garderob. De gav tyvärr upp efter lång och trogen tjänst i somras, may they rest in peace. Foto: Zeynep Seitomer

700 blogginlägg senare

Jag skulle ljuga om jag sa att det alltid är enkelt. Eller att vägen är spikrak. Coz’ it aint. Men det vet ni ju redan. Ibland är det så läskigt att jag är så transparent med min resa. Är ofta mer bekvämt att berätta om saker i retroperspektiv när man vet hur de slutar. Samtidigt är varken ledarskap eller entreprenörskap är särskilt bekvämt alltid, hähä.

Det kan förstås vara det och jag är övertygad om att det blir bättre för varje år som går. Men det gäller verkligen att ha en nykter inställning, ett glatt humör och mycket jäklar anamma för att lyckas. Och, det viktigaste av allt: fantastiska människor i sin omgivning. Jag är så glad över att du är med mig på det här äventyret. Tack för att du läser, tack till er som delar med er och ställer frågor, tack för möjligheterna som ni ger mig. Tack för peppen, omtanken och alla lärdomar. Den här bloggen hade inte varit någonting utan er och jag är så glad för att du är här. Ska bli så spännande att se var vi befinner om trehundra inlägg till. För att inte tala om sjuhundra till!

I den här publiceringstakten med cirka sju inlägg i veckan är det drygt två år till fjortonhundra blogginlägg och artiklar. Vad gör jag då? Vad har hänt då? Hur många av er kommer att ha nått ledarpositionerna ni drömmer om idag? Hur ser arbetslivet ut? Två-tre år är ändå inte jättelångt bort. Det känns ofta som e-v-i-g-h-e-t-e-r men det är det ju inte.

Har försökt hitta en favorit bland alla sjuhundra blogginlägg som jag har skrivit men det är svårt alltså. Tror det får bli hela Möt en Boss-kategorin. Den är så fruktansvärt rolig och intressant att skriva varje gång. Har du något inlägg som du minns lite extra? Om ja, vilket? Eller har du något mer allmänt som du bär med dig? 

Föregående

Tack för förståelsen

Nästa

Insikter som året har gett mig

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    SysterYster

    Måste ju vara typ en av de finaste bilderna som tagits på dig! Galet fin och grattis till 700 inlägg!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se